FTC: Tuijp eltökélten tér vissza nyári vakációjáról

Vágólapra másolva!
2014.06.16. 21:24
Jack Tuijp újra megpróbál gyökeret ereszteni a Ferencvárosnál – erre következtethetünk a holland labdarúgónak az RTV Noord-Hollandnak adott interjújából.

„Minden tőlem telhetőt megteszek, aztán majd meglátjuk, ez mire lesz elég" – mondta a hollandiai klubkötődése nyomán „Mister FC Volendam" néven emlegetett rutinos támadó.

A tavaly nagy reményekkel szerződtetett, de – részben a sérülések, részben a formája miatt – kevés játéklehetőséghez jutó Tuijp ugyanakkor azt sem tartja kizártnak, hogy még a nyáron távozik a magyar csapattól.

„Remélem, sikerül javítani a helyzetemen, és több játéklehetőséghez jutok. Mindenképpen játszani szeretnék, és ha ez a Ferencvárosnál nem megoldható, akkor máshol” – fejtegette a nyári vakációját lezáró, a Fradival még egy évig szerződésben álló holland játékos a Budapestre indulás előtt.

Mint korábban beszámoltunk róla, a Ferencváros vezetősége még a télen nyomatékosította: hiába szorulnak a tartalékok közé, sem Tuijp, sem Arsenio Vaalport nem távozhat ingyen a zöld-fehérektől, amíg érvényes szerződése van.

A Ferencváros hétfőn megkezdte a felkészülést az új szezonra.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők: Batik Bence (MTK – kölcsönből vissza?), Bosnjak Predrag (Haladás), Nagy Dániel (Osnabrück – Németország), Michal Nalepa (lengyel, Wisla Kraków – Lengyelország), Tomislav Havojic (horvát, NK Istra 1961 Pula – Horvátország), Orosz Márk (Lombard Pápa – kölcsönből vissza?)
Távozott/távozhat: Ulysse Diallo (mali, ?), Józsi György (?), Julian Jenner (holland, ?), Aleksandar Jovanovic (bosnyák, DVSC), Laczkó Zsolt (?), Mark Otten (holland, ?), Jack Tuijp (holland ?), Arsenio Valpoort (holland, ?)
Kiszemeltek: Benjamin Lauth (német, 1860 München – Németország), Jasmin Mesanovic (bosnyák, Celik Zenica – Bosznia-Hercegovina), Kenan Piric (bosnyák, Gent), Vadász Viktor (DVTK)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik