NB I: A hideg hatására lefagytunk kicsit - Lőrincz

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.11. 21:52
A PMFC NB I-es labdarúgócsapatának edzői stábja a szokottnál csendesebben szemlélte az Újpest elleni bajnokit, Lőrincz Emil a találkozót követően a hideggel magyarázta. Abban egyetértett a két csapat vezetőedzője, hogy a játék képe alapján igazságos volt a döntetlen.

Lőrincz Emil, a PMFC vezetőedzője: „Mivel tudtuk, hogy az Újpestnek gyors játékosai vannak, előre veszélyesek, ezért kénytelenek voltunk meglépni, hogy három belső védővel, és összesen öt védővel állunk fel, hogy ne adjunk nekik területet. A második félidő végén sok veszélyes kontrát vezettünk, ha kicsit koncentráltabbak vagyunk, gólt is tudtunk volna lőni, de a fiúk szenzációsan küzdöttek." Lőrincz Emil, a PMFC vezetőedzője: „Mivel tudtuk, hogy az Újpestnek gyors játékosai vannak, előre veszélyesek, ezért kénytelenek voltunk meglépni, hogy három belső védővel, és összesen öt védővel állunk fel, hogy ne adjunk nekik területet. A második félidő végén sok veszélyes kontrát vezettünk, ha kicsit koncentráltabbak vagyunk, gólt is tudtunk volna lőni, de a fiúk szenzációsan küzdöttek."

Szembetűnő volt, hogy a szakmai stáb ezúttal kevésbé élt együtt a játékkal, az erre vonatkozó kérdésre Lőrincz így válaszolt: „A hideg hatására lefagytunk kicsit."

Nebojsa Vignjevics, az Újpest vezetőedzője: „Bár többet birtokoltuk a labdát, a Pécs védelmének közepén erőlködtünk, ott kerestük a passz lehetőségét, ez hiba volt. A Pécsnek ráadásul volt pár veszélyes kontrája, mi kevés helyzetet tudtunk kialakítani, nagyon lassan játszottunk, a gól nélküli döntetlen igazságosnak mondható.„

Kabát Péter, az Újpest támadója: „Nem vagyunk elégedettek, hiszen a három pontért jöttünk. Nagyon nehéz volt, hiszen a Pécs öt vagy hat védővel játszott, betömörültek. Nem játszottunk jól, a meccs igazságos döntetlennel ért véget. Jobban ki kellett volna a szélekre kivinni a labdát, onnan jöhettek volna a beadások, talán így mögéjük tudtunk volna kerülni, veszélyesebbek lehettünk volna."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik