Bp. Honvéd: A Fradi elleni nem egy átlagos bajnoki - Daud

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.17. 10:51
A vasárnapi Honvéd–Ferencváros bajnoki előtt Ayub Daud, a kispestiek szomáliai légiósa csapata hivatalos honlapjának nyilatkozott a találkozó fontosságáról.

„Komplikált meccs lesz, igazi rangadó. Egyben van a mezőny, ezért minden mérkőzés fontos a számunkra. Ami megadja ennek a találkozónak a pikantériáját, az az, hogy kiemelt mérkőzés, amiről nagyon jól tudjuk, mi, játékosok, hogy a szurkolóknak vagy a klubnak mennyivel fontosabb, mint egy átlagos bajnoki. Idegenben nyertünk a Ferencváros ellen, de azt gondolom, hogy a mostani teljesen más összecsapás lesz” – mondta Ayub Daud a honvedfc.hu-nak.

„Míg mi hullámvölgyből érkezünk erre a találkozóra, a Ferencváros ezzel szemben egy sikeres derbit tudhat maga mögött az Újpest ellen. Jó mentális és fizikai kondícióban vannak a játékosok. Az ilyen alkalmakra amúgy is mindenki felszívja magát, nehéz megjósolni, melyik csapat fog győzni. Nagyon remélem, hogy pályára léphetek a zöld-fehérek ellen, magamtól azt várom, hogy góllal járulhassak hozzá a sikerhez. Egy ilyen mérkőzésen a legfontosabb a győzelem. Játsszunk jól vagy rosszul, meg kell szereznünk a három pontot. Az embereket csak ez érdekli, nem a duma, csak a siker, az FTC legyőzése” – tette hozzá a támadó.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik