Videoton: súlyosan megsérült a fiatal középpályás

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.19. 17:36
Súlyos sérülést szenvedett Büki Baltazár, a Videoton labdarúgócsapatának játékosa. A vidi.hu tájékoztatása szerint a 18 éves középpályás az együttes keddi edzésén szenvedett keresztszalag-szakadást, ami miatt legalább fél évet kell kihagynia. Sándor György és Vítor Gomes is kisebb sérüléssel bajlódik, egyikük sem léphet pályára a dunaújvárosi Ligakupa-mérkőzésen.

„Sándor György combhajlítója a legutóbbi mérkőzésen húzódott meg, míg Vítor Gomes közelítője a múlt héten sérült meg" – mondta Kovács Tibor csapatorvos.Kovács Tibor csapatorvos.

A sérülések és Tóth Balázs eltiltása miatt a Vidi II két fiatal középpályása, Hudák Martin és Büki Baltazár is az első kerettel készült. A kedd délelőtti edzésen az NB III-as csapatban már két gólt is szerző Büki egy rossz mozdulatot követően súlyos sérülést szenvedett.

„A keresztszalagja és a belső oldalszalagja szakadt el a bal lábában. Abkarovits Géza már szerdán megoperálja a fiatal labdarúgót, akire körülbelül fél év kihagyás vár. Sérülése nagyon hasonló, mint amilyet februárban Haraszti Zsolt szenvedett el" – tette hozzá Kovács Tibor.

„Nagyon szomorú vagyok, korábban még sosem volt súlyos sérülésem. Életem nagy lehetősége előtt álltam, hiszen az első csapat keretében szerepelhettem volna a Dunaújváros elleni Ligakupa-meccsen. Futás közben egy gátat kellett edzésen átugranunk, és nagyon szerencsétlenül érkeztem a talajra, először egy reccsenést hallottam, utána pedig olyan fájdalmat éreztem, mint korábban még sosem. Nem tudok mit mondani, nagyon el vagyok keseredve, de bízom benne, hogy miután felépülök, lesz még ehhez hasonló lehetőségem itt, a Vidiben" – nyilatkozta szomorúan Büki Baltazár.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik