KTE: másfél év után játszott újra NB I-es meccset a védő

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.21. 17:23
Gyagya Attila, a labdarúgó NB I-ben szereplő KTE-Phoenix Maceano 31 éves belső védője másfél éve a DVTK ellen sérült meg, és most a diósgyőriek ellen játszott újra az élvonalban.

Gyagya Attila 2012. március 4-én éppen a Diósgyőr ellen sérült meg – keresztszalag-szakadást szenvedett –, és most másfél év után a DVTK ellen térhetett vissza az élvonalba.a DVTK ellen térhetett vissza az élvonalba.

„Volt bennem egy egészséges drukk, de ahogy elkezdődött a meccs, ez el is múlt. Az utóbbi fél évet az NB II-ben töltöttem, így igazi felüdülés volt ez számomra. Egy jó pályán, sok szurkoló előtt, jó hangulatban térhettem vissza, és még igazi futballidő is volt ehhez. Olyan volt az NB I, amilyennek megismertem és amire emlékeztem, jól éreztem magam a pályán” – nyilatkozta a 31 éves belső védő, Gyagya Attila a klub hivatalos oldalának.

Gyagya az elmúlt fél évet az NB II-es Szolnoki MÁV FC-ben töltötte, ahol hét mérkőzésen lépett pályára, gólt nem szerzett.

„Mire felépültem a tavasz elejére, addigra megvolt a keret, és azok az emberek, akikben bízott az edző, én pedig komoly meccshiánnyal is küzdöttem. A kupákban már nem voltunk versenyben, 13 bajnoki maradt, így arra jutottunk, hogy a kölcsönjáték lehet a legjobb megoldás. Szolnok jó döntésnek tűnt, eleinte játszottam is, aztán bizonyos okok miatt végül nem jutottam szóhoz. Lelkileg azonban nagyon megerősödtem abban a félévben. Itt új lendületet kaptam, ebben a környezetben érzem igazán jól magam. Egy úgymond objektív helyzetet szerettem volna, amikor tiszta lappal tudok indulni, most mindent meg is teszek azért, hogy elégedettek legyenek velem” – beszélt a sérülése utáni időszakról a védő.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik