DVTK: a Vidi által kiszemelt Bacsa hosszabbított

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.10. 16:02
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK hivatalos honlapján közölte, hogy Bacsa Patrik három évvel meghosszabbította szerződését a klubbal. Az U21-es válogatott támadó kontraktusa az év végén járt volna le a diósgyőri klubbal.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Videoton kinézte magának Bacsa Patrikot, a fehérvári klub csereügyletet szeretett volna Lencse Lászlóval, ám a DVTK ragaszkodott játékosához, aki most szerződést is hosszabbított.Mint arról korábban beszámoltunk, a Videoton kinézte magának Bacsa Patrikot, a fehérvári klub csereügyletet szeretett volna Lencse Lászlóval, ám a DVTK ragaszkodott játékosához, aki most szerződést is hosszabbított.

„Számomra nem volt kérdés, hogy Diósgyőrben szeretném folytatni pályafutásomat – kommentálta a hírt Bacsa Patrik, aki vasárnap Debrecenben a DVTK mezében léphet pályára, majd jövő héten az U21-es válogatottal gyakorol. – Most, hogy további három évig a DVTK labdarúgójának mondhatom magam, egyértelműen az a célom, hogy ne csak alapember legyek, hanem olyan meghatározó játékos, aki góljaival mérkőzéseket, rangadókat tud eldönteni."

„Nagy örömömre szolgál, hogy a klub értékeit meg tudjuk tartani, különösen azért, mert egy fiatal játékosról van szó – nyilatkozta Kovács Zoltán sportigazgató. – Az igazat megvallva, nem volt nehéz dolgunk a tárgyalás során, mert jó volt látni, hogy Patrik mennyire kötődik nevelőegyesületéhez, és maradni szeretne. Megnyugtató, hogy találni még olyan játékost a magyar futballban, akinek nem a pénz az elsődleges, hanem saját fejlődése és a labdarúgás!"

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik