Paks: a jubiláló Sifter jövője egyelőre kérdéses

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.22. 17:19
Sifter Tamás, a labdarúgó NB I-ben szereplő MVM Paks 32 éves középpályása a DVSC-Teva elleni bajnokin ünnepelhette 200. élvonalbeli mérkőzését, és bár nyáron lejár a szerződése, szívesen hosszabbítana a Tolna megyeiekkel.

Sifter Tamás a DVSC-Teva elleni, vereséggel záruló mérkőzésen jubilálhatott, a középpályás a 200. NB I-es mérkőzésén van már túl.a DVSC-Teva elleni, vereséggel záruló mérkőzésen jubilálhatott, a középpályás a 200. NB I-es mérkőzésén van már túl.

„Bár nem vagyok elégedetlen, de akár több is lehetne, hiszen akadnak olyan, velem egykorú játékosok, akik már a háromszázadik környékén járnak. Ugyanakkor vannak olyanok is, akiknek elenyésző mennyiséget sikerült produkálniuk. Ahogy az én pályám indult – később mutatkoztam be, sérülésem is lett –, nem lehetek elégedetlen. Örülök, hogy elértem ezt a teljesítményt, és bízom benne, lesz még több is” – nyilatkozta Sifter Tamás a paksifc.hu-nak.

A középpályás szerződése nyáron lejár, jövője egyelőre kérdéses az MVM Paksnál.

„Egyelőre nem tudom, hogy alakul a jövőm. Még nem esett szó róla, hogy mi lesz a folytatásban. Megfelelő ajánlat esetén, akár már télen is távozhattam volna, de én inkább felvettem a kesztyűt, és igyekeztem bizonyítani. Ez így lesz a továbbiakban is. Télen még úgy állt a szénám, hogy ezt a kétszázadik meccset nem Pakson fogom játszani, de én nagyon örülök neki, hogy így alakult” – fogalmazott a futballista.

„Szép három évet töltöttem már el itt Pakson. Jól érzem magam, a családom is, megszoktuk a környezetet. Hogy mi lesz, az megegyezés kérdése. Le kell ülni a vezetőséggel, át kell beszélni a dolgot, és majd kiderül, hogy mit hoz a jövő” – tette hozzá Sifter.

NB I, 29. FORDULÓ – PROGRAM, JÁTÉKVEZETŐK, TV-S KÖZVETÍTÉSEK
Időpont Mérkőzés Játékvezető
Május 24., péntek
17.00 Újpest FC–Szombathelyi Haladás
Erdős József
19.00 Lombard Pápa–Siófok
Vad II István
Május 25., szombat
14.00 Kaposvári Rákóczi–MVM Paks
Fábián Mihály
16.00 Budapest Honvéd–Egri FC
Becséri Dániel
16.00
Győri ETO–MTK Budapest
Szabó Zsolt
Május 26., vasárnap
16.30 Debreceni VSC-Teva–FerencvárosBognár Tamás
18.30 KTE-Phoenix Mecano–Videoton Oláh Gábor
Május 27., hétfő
18.30
Pécsi MFC–Diósgyőri VTK
Berger József
TABELLA GÓLLÖVŐLISTA, JÁTÉKOSSTATISZTIKÁKMENETREND EREDMÉNYEK
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik