KTE: Szavics klubrekordra tör a sereghajtó ellen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.25. 11:53
Vladan Szavics, a KTE-Phoenix Mercano középpályása a pénteki Eger elleni bajnoki mérkőzésen 108. alkalommal léphet pályára NB I-es mérkőzésen, ezzel új klubcsúcsot állíthat be.

Szavics az NB I márciusban elhalasztott 20. fordulójából kedden pótolt bajnoki mérkőzésen három gólpasszal járult hozzá a Győri ETO FC 5–2-es legyőzéséhez és 22 mérkőzés óta tartó bajnoki veretlenségének megszakításához, emellett még egy fontos mérföldkőhöz is elérkezett. Szavics az NB I márciusban elhalasztott 20. fordulójából kedden pótolt bajnoki mérkőzésen három gólpasszal járult hozzá a Győri ETO FC 5–2-es legyőzéséhez és 22 mérkőzés óta tartó bajnoki veretlenségének megszakításához, emellett még egy fontos mérföldkőhöz is elérkezett.

A Kecskemét mezében lejátszott első osztályú bajnoki mérkőzések tekintetében utolérte a korábban 107 alkalommal pályára lépett Francis Litsingit, amit, ha a pénteki Eger elleni bajnoki találkozón is lehetőséget kap Horváth Ferenc vezetőedzőtől, akár át is adhat a történelemnek.

„Büszkeséggel tölt el, hogy egy ilyen személyes rekordot ünnepelhetek – nyilatkozta a KTE honlapjának a tavasszal élete talán legjobb formáját nyújtó légiós. – A jövőben is azon leszek, hogy minél több mérkőzéssel gyarapítsam ezt a továbbiakban is."

A 33 éves középpályás a Győr elleni győzelemét kecskeméti pályafutása legnagyobb győzelmének tartja , és a szezon hátra lévő részében az ötödik hely megszerzését sem gondolja lehetetlennek, de azt elismeri, ehhez hatalmas bravúr lenne szükség a csapat részéről.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik