NB I: Szépségdíjat nem kapunk ezért a mérkőzésért - Szentes

Vágólapra másolva!
2013.03.01. 21:23
A Diósgyőr labdarúgócsapatának vezetőedzője, Szentes Lázár örömmel nyugtázta, hogy végre megszerezték idénybeli első idegenbeli bajnoki győzelmüket, az Eger ellen mutatott játékuk azonban nem nyerte el a tetszését. A Heves megyei alakulatot irányító Tóth Dénes szerint megvoltak a helyzeteik a pontszerzéshez.

„A mutatott játék nem tetszett, szépségdíjat nem kapunk ezért a mérkőzésért, de végre megszereztük az első idegenbeli győzelmünket, ez nagyon fontos három pont volt” – nyilatkozta Szentes Lázár a mérkőzést közvetítő Duna Tv-nek.Szentes Lázár a mérkőzést közvetítő Duna Tv-nek.

„Azt hiszem, a második félidőben azt játszottuk, amit kell egy ilyen csapatnak, amelyik bajban van – mondta egri részről Tóth Dénes megbízott edző. – Sajnálom, hogy nem sikerült minimum a pontszerzés, hiszen a helyzeteink megvoltak hozzá, és egy elég alibi szögletrúgás után kaptuk a gólt. Annak örülök, hogy problémáink ellenére szerintem jó, élvezhető mérkőzést játszottunk. Gratulálok saját csapatomnak, Lázáréknak pedig sok sikert kívánok.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik