Siófok: Tímár mellett Takáccsal is megegyeztek

Vágólapra másolva!
2013.02.12. 18:22
Tímár Krisztián mellett Takács Zoltán is meggyőzte az NB I-es Siófok labdarúgócsapatának szakmai stábját, így ő is 2014-ig szóló szerződést fog kötni a klubbal – tudta meg a Nemzeti Sport Online.

A múlt hétvégén már beszámoltunk arról, hogy Tímár Krisztián és Takács Zoltán is meggyőzte a siófoki szakmai stábot a csapat hétvégi, Soproni VSE elleni edzőmeccsén. Tímárral kapcsolatban már azt is jeleztük, hogy szóban 2014 nyaráig meg is állapodtak vele, és most ugyanez megtörtént Takács esetében is.A múlt hétvégén már beszámoltunk arról, hogy Tímár Krisztián és Takács Zoltán is meggyőzte a siófoki szakmai stábot a csapat hétvégi, Soproni VSE elleni edzőmeccsén. Tímárral kapcsolatban már azt is jeleztük, hogy szóban 2014 nyaráig meg is állapodtak vele, és most ugyanez megtörtént Takács esetében is.

„Kétezer-tizennégyig mindkét játékossal megállapodtunk. Már csak technikai részletek vannak hátra a szerződés aláírásáig” – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online kérdésére a Siófok szakmai igazgatója, Horváth Károly, aki azt is hozzátette, hogy a héten még várhatók további érkezők a csapathoz.

Tímár személyében egyébként régóta kiszemelt játékos szerződhet Siófokra, ugyanis a Nemzeti Sport Online már az év első napjaiban jelezte a védő lehetséges érkezését, akit időközben az Eger is megkeresett, ezért kivárt.

A Siófok holnap két felkészülési meccset is játszik: 12.30-tól és 14.30-tól is az FC Ajka lesz az ellenfél.

A SIÓFOK LEJÁTSZOTT ÉS TERVEZETT TÉLI MÉRKŐZÉSEI
Január 23. ZTE–Siófok 2–1 (Dajic)
Január 26. Veszprém–Siófok 0–3 (Melczer V. 2, Menyhárt)
Január 30. Siófok–Veszprém 3–2 (Máté J. 2, Horváth B.)
Február 2. Péti MTE–Siófok 1–4 (Horváth B., Melczer V., Nagy T., Máté J.)
Február 6. Puskás Akadémia–Siófok 2–2 (Kecskés, Máté J.)

Február 9.

Február 9.

Siófok–Soproni VSE 1–1 (Gál)

Siófok–Soproni VSE 2–2 (Melczer 2)

Február 13.
12.30: FC Ajka–Siófok
14:40: FC Ajka–Siófok

Február 16., 13.00

Február 16., 13.00

Siófok–Bajai LSE

Siófok–Zalaegerszegi TE FC

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A SIÓFOKNÁL

Érkezők: Kiss Zoltán (Békéscsaba), Máté János (Ferencváros, kölcsönbe), Menyhárt Attila (Ferencváros), Mokánszki Norbert (DVSC-DEAC), Takács Zoltán (Újpest FC), Tímár Krisztián (szabadon igazolható, legutóbb Da Nang – Vietnam), Varga Krisztián (Soproni VSE)

Távozik/távozhat: Egerszegi Tamás (Újpest FC – kölcsönből vissza), Mogyorósi József (Kecskeméti TE), Sipos Norbert (Haladás VSE – futsal), Marián Sluka (szlovák, Zalaegerszegi TE FC), Zamostny Balázs (Újpest FC – kölcsönből vissza)

Kiszemeltek:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik