DVSC: Kis túlzással újra meg kellett tanulnom járni - Szűcs István

Vágólapra másolva!
2012.01.12. 11:50
Szűcs István, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva védője hosszú kihagyás után újra együtt készül a Loki keretével – a 26 éves, sérüléséből visszatérő játékos elmondta: olyan erős fájdalmai voltak, hogy futni sem tudott, de a tavasszal igyekszik beverekedni magát a kezdőcsapatba.

„Kijelenthetném, hogy minden rendben, de nem akarom elkiabálni. A decembert végigdolgoztam és most elkezdhettem a többiekkel az alapozást – mondta el Szűcs István a haon.hu-nak. – Remélem, a tavasszal már ott lehetek a csapatban.”haon.hu-nak. – Remélem, a tavasszal már ott lehetek a csapatban.”

A játékos térdét először két esztendeje műtötték meg, mert leszakadt egy porc, amely később betokosodott, így egy év múlva újra megoperálták, ám a nyáron ismét előjött a probléma, ezért újra térdműtét következett, és hosszú kihagyás után januárban elkezdhette az alapozást a csapattal.

„Olyan fájdalmaim voltak, hogy futni sem tudtam, nemhogy focizni. Június huszonkettedikén ejtettek egy bemetszést a térdkalácsom körül, akkor három-négy hónap kihagyást prognosztizáltak az orvosok, de végül csak az év végén kezdhettem meg a rehabilitációt. Kis túlzással újra meg kellett tanulnom járni, aztán jött a kerékpározás és az erősítő gyakorlatok. Nem akarok jósolgatni, sem különösebben fogadkozni, egyelőre úgy vagyok vele, ezt a hónapot éljem túl, aztán a következőt és az azután jövőt ússzam meg sérülés nélkül. Nagyon fontos lenne, hogy végig tudjam csinálni az alapozást, ha ez megvan, akkor meglátjuk, mire megyek a tavaszi szezonban. Ahogyan a keret minden tagjának, nekem is az a célom, hogy minél többször beverekedjem magam a kezdőcsapatba” – nyilatkozta Szűcs.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik