NB I: Halmosi cseréje elő volt készítve, amikor jött a piros - Aczél

Vágólapra másolva!
2011.07.16. 22:01
Aczél Zoltán, a Haladás vezetőedzője úgy véli, egy pontot megérdemeltek volna szombat este Pécsett, míg a házigazdák szakvezetője, Mészáros Ferenc megérdemeltnek tartja csapata 1–0 győzelmét hosszú idő utáni első NB I-es meccsén.

MÉSZÁROS FERENC (PÉCS): Nagyon jól játszó csapatot győztünk le, biztosra veszem, hogy a Haladás a mezőny első felében végez majd. Az első húsz-huszonöt percben bátortalanok voltunk, a fordulás után azonban feljavultunk, helyzeteket dolgoztunk ki, megérdemelten nyertünk. Ebben az osztályban a hibákat azonnal megtorolják az ellenfelek, sőt az is bebizonyosodott, még többet kell dolgoznunk, hogy elérjük céljainkat. Mi még csak szokjuk, tanuljuk az élvonalat, ám kezdetnek nem volt rossz ez a mérkőzés.MÉSZÁROS FERENC (PÉCS): Nagyon jól játszó csapatot győztünk le, biztosra veszem, hogy a Haladás a mezőny első felében végez majd. Az első húsz-huszonöt percben bátortalanok voltunk, a fordulás után azonban feljavultunk, helyzeteket dolgoztunk ki, megérdemelten nyertünk. Ebben az osztályban a hibákat azonnal megtorolják az ellenfelek, sőt az is bebizonyosodott, még többet kell dolgoznunk, hogy elérjük céljainkat. Mi még csak szokjuk, tanuljuk az élvonalat, ám kezdetnek nem volt rossz ez a mérkőzés.

ACZÉL ZOLTÁN (HALADÁS): – Sajnálom a játékosaimat, nem úgy nézett ki a mérkőzés, ahogy végül alakult. Úgy érzem, a kezünkben tartottuk a meccset, voltak helyzeteink, sokáig úgy festett, a hazaiak fölé kerekedhetünk. Aztán a kiállítás után a pécsieknek is voltak helyzeteik, és sajnos sikerült gólt találniuk. Megfogadtam, hogy nem foglalkozom a játékvezetőkkel, de be kell vallanom, nem éreztem Halmosi Péter megmozdulását olyan súlyosnak. Egyébként már meg volt írva a cserelapja, le akartam hozni a pályáról, mert szerettem volna elkerülni, hogy esetleg kapjon még egy sárgát, és kiállítsák. Sajnos, elkéstünk… Sohasem szeretem elvenni a győzelmet az ellenféltől, ám azt mondom, egy pontot megérdemeltük volna.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik