Videoton: Nem bajnokságot akarok nyerni, bajnok akarok lenni - Garancsi

Vágólapra másolva!
2011.03.21. 09:45
A Videoton labdarúgócsapatának tulajdonosa, Garancsi István szerint a Ferencváros és a Debrecen elleni siker szerint még közel sincs vége a bajnokságnak, és elmondta, ő akkor is minden meccsen győzni szeretne, ha már matematikailag is bajnok lesz a csapata.

„Akkor leszek majd végleg nyugodt, ha befejeződik a bajnokság, amikor a tabella és a jó isten megmutatja, hogy hol végeztünk – nyilatkozta a listavezető Videoton tulajdonosa, Garancsi István a Fejér Megyei Hírlapnak a bajnokság végkimenetelét firtató kérdésre. – Erről egy hegymászómondás jut az eszembe: akkor van meg a csúcs, ha haza is értél. Mert hiába leszünk mondjuk már a 26. fordulóban bajnokok, mert akkora lesz az előnyünk, de a hátralévő négy meccset még le kell játszani. Én nem bajnokságot akarok nyerni, én bajnok akarok lenni, minden meccset szeretnék behúzni.”Fejér Megyei Hírlapnak a bajnokság végkimenetelét firtató kérdésre. – Erről egy hegymászómondás jut az eszembe: akkor van meg a csúcs, ha haza is értél. Mert hiába leszünk mondjuk már a 26. fordulóban bajnokok, mert akkora lesz az előnyünk, de a hátralévő négy meccset még le kell játszani. Én nem bajnokságot akarok nyerni, én bajnok akarok lenni, minden meccset szeretnék behúzni.”

A sportvezető kérdésre válaszolva hangsúlyozta, amíg nincs vége a szezonnak, addig fölösleges beszélni az esetleges Bajnokok Ligája-szereplésről.

Garancsi az idény eddigi meccsei közül a Ferencváros elleni 5–0-s győzelmet, míg a játékosok közül André Alvest emelte ki.

„Alves-imádó vagyok, megmaradt ez a rossz szokásom, ezen nem tudok váltani" – fogalmazott a Videoton tulajdonosa.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik