Jótékonyság: koncertet szerveznek Dzurják József megsegítésére

Vágólapra másolva!
2010.10.20. 15:27
Sztárok és a tévések fogtak össze a leukémiában szenvedő Dzurják Csöpi felépüléséért, a felhíváshoz a Magyar Televízió is csatlakozott. A közszolgálati televízió október 23-ára jótékonysági koncertet szervez, amelynek bevételét Dzurják József gyógykezelésére ajánlja fel – írja az mlsz.hu.

A Magyar Televízió jótékonysági koncertet szervez a leukémiában szenvedő egykori gólkirály, Dzurják József gyógykezelésének támogatására. Várkonyi Attila és Schulek Csaba védnökségével és szervezésében október 23-án, szombaton a budapesti Alcatrazban tartandó koncerten többek között Balázs Fecó, Zoltán Erika, Baby Gaby, Rakonczay Imre, Hevesi Tamás, Sipos F. Tamás, Kiki és a Sugarloaf is fellép. Az este teljes bevételét az utókezelés körülményeinek jobbítására ajánlja fel az MTV.

A 48 esztendős Dzurják József eredményes pályafutása során játszott többek között a DVTK, a Ferencváros, a III. Kerületi TVE és a Vác FC-Samsung színeiben is, külföldön a Chemnitzer FC, az RW Erfurt, a Spartak Subotica és az Omonia együtteseiben fordult meg. Az 1989–90-es NB I-es bajnokságban a Ferencváros játékosaként 18 találattal gólkirály lett, ezt megelőzően az NB II-es Diósgyőr színeiben volt kétszer is a második vonal legjobb góllövője. 1994-ben a Vác együttesével magyar bajnoki címet ünnepelhetett, 1991-ben a Ferencvárossal Magyar Kupát nyert.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik