A skót Celticnél dolgozó Willie McStay válaszára várnak Újpesten

Vágólapra másolva!
2009.06.13. 08:28
Legkésőbb hétfőn bemutatják az Újpest FC új vezetőedzőjét: Szentes Lázár távozása után Aczél Zoltán vagy William John McStay ülhet le a megüresedett kispadra. Aczél Zoltán mindenképpen visszatér a lilákhoz – ha a skót tréner visszautasítja az ajánlatot, vezetőedzőként, ellenkező esetben segítőként.
Willie McStayt fanatizmusa miatt szeretik Skóciában
Willie McStayt fanatizmusa miatt szeretik Skóciában
Willie McStayt fanatizmusa miatt szeretik Skóciában
Willie McStayt fanatizmusa miatt szeretik Skóciában
William McStaynek hétfőig kell választ adnia. A jelenleg a Celtic tartalékegyüttesénél dolgozó szakember – aki amúgy a klub korábbi legendájának, Paul McStaynek a bátyja – információnk szerint a jövő hét első napjára ígért végleges választ az Újpest vezetőinek, addigra kell eldöntenie, hogy csomagol és Magyaroszágra költözik, vagy a glasgow-i klubnál marad.

Péntek délután Sallói István ügyvezető kérdésünkre, mely szerint elképzelhetőnek tartja-e Willie McStay újpesti edzősködését, csak ennyit mondott: „Van rá esély.”

Ami biztos: Aczél Zoltán mindenképpen visszatér Újpestre. A pályafutását a liláknál kezdő korábbi védő jobb esetben vezetőedzőként, Willie McStay hazánkba érkezése esetén viszont „csak” másodedzőként dolgozik majd a csapatnál.

„A pontos pozíciómat még nem tudom. Jó lett volna, ha már most kiderül, hogy vezető- vagy segédedzőként számítanak-e rám, ám nem vagyok türelmetlen” – nyilatkozta a Nemzeti Sportnak Aczél Zotlán.

NÉVJEGY

Név: Willie McStay
Született: 1961.11.26., Hamilton (Skócia)
Csapatai játékosként: Celtic, Huddersfield Town, Notts County, Hartlepool United, Partick Thistle, Kilmarnock
Edzői pályafutása: 1992 és 1994 között az ír Sligo Roverst irányította, 1994 óta a Celtic szakmai stábjában dolgozik.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik