Kimaradt a szezon legjobb csapatából a gólkirály, Waltner Róbert

Vágólapra másolva!
2008.06.04. 18:43
Kedden indítottuk szavazásunkat, melyben a Nemzeti Sport Online szavazói megválaszthatták a Soproni Liga 2007-2008-as szezonjának „Év csapatát”. Nos, a végeredmény megszületett: önök a Köteles – Nikolov, Stark, Pintér, Völgyi – Koltai, Kanta József, Leandro, Czvitkovics – Bajzát, Urbán összetételű együttest választották az idény „álomcsapatának”.
Waltner Róbert kimaradt olvasóink álomcsapatából
Fotó: Török Attila (archív)
Waltner Róbert kimaradt olvasóink álomcsapatából
Waltner Róbert kimaradt olvasóink álomcsapatából
Fotó: Török Attila (archív)
Waltner Róbert kimaradt olvasóink álomcsapatából

Hétfőn a ZTE–Fehérvár mérkőzéssel hivatalosan is befejeződött a 2007–2008-as bajnoki szezon. Hogy kinek miről marad emlékezetes ez az idény, egyáltalán emlékezni fog-e rá valaki – azon kívül, hogy az MTK lett a bajnok – az erősen kérdéses…

Ha más nem is, azért néhány labdarúgó bizonyára emlékezni fog a hétfőn befejeződött szezonra, ugyanis a sok rossz meccs és a gyenge színvonal ellenére azért voltak jó teljesítmények.

Olvasóink a Köteles László – Nikolov Balázs, Stark Péter, Pintér Ádám, Völgyi Dániel – Koltai Tamás, Kanta József, Leandro de Almeida, Czvitkovics Péter – Bajzát Péter, Urbán Gábor összetételű tizenegyet vélték a szezon legjobbjainak.

Egy diósgyőri és két debreceni játékos mellett öt győri és három MTK-s futballista kapott helyet az álomcsapatban. Ez is mutatja, hogy talán csak e két utóbbi gárda nyújtott olyan teljesítményt, amivel saját szurkolóik maradéktalanul elégedettek, illetve amit más csapatok hívei is elismernek.

Szavazásunk legnagyobb meglepetése, hogy a 18 góllal gólkirályi címet nyert Waltner Róbert nem került be az „Év csapatába”, helyette azt a Bajzát Péter választották olvasóink, aki hosszú ideig sérült volt, de így is 13 gólt jegyzett. A győri támadó 47 szavazattal előzte meg a zalaegerszegi csatárt.

A legtöbb szavazatot Kanta József kapta, aki 1482 vokssal került be a legjobbak csapatába.

A Bajzát, Waltner párharc mellett szoros versenyt hozott a védekező középpályás posztján Zsidai László és Leandro csatája, Tököli Attila „megszorongatta” Urbán Gábort, és Völgyi Dániel is szoros versenyt vívott Pollák Zoltánnal.

Apropó Völgyi Dániel! Talán nem túlzás kijelenteni, hogy a győriek balhátvédje, valamint Köteles László a Diósgyőr kapusa az év nagy felfedezettjének is tekinthető, hiszen az egész szezon során kiegyenlített jó teljesítményt nyújtottak.

Ha más nem is, ők bizonyára sokáig emlékezni fognak még erre a szezonra.

A szavazás végeredményét itt tekintheti meg!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik