Egervári Sándor örülhetett: csapata szerencsés döntetlent ért el

Vágólapra másolva!
2007.09.17. 20:28
Továbbra is veretlen a bajnokságban az MTK, bár vélhetően nem ilyen teljesítményre számítottak hétfőn este a kék-fehérek. Garami József együttese a mérkőzés nagyobb részében támadott, mégis meg kellett elégednie az egy ponttal, miután a győriek könyörtelenül kihasználták lehetőségeiket.
A mérkőzés folyamán kétszer is örülhettek a hazaiak, a végén azonban csalódottan hagyták el a pályát
A mérkőzés folyamán kétszer is örülhettek a hazaiak, a végén azonban csalódottan hagyták el a pályát
A mérkőzés folyamán kétszer is örülhettek a hazaiak, a végén azonban csalódottan hagyták el a pályát
A mérkőzés folyamán kétszer is örülhettek a hazaiak, a végén azonban csalódottan hagyták el a pályát

SOPRONI LIGA



Helyszín: Hidegkuti-stadion
Nézőszám: 400
Játékvezető: Bognár T.
Asszisztensek: Szabó P., Huszár B.
A KEZDŐCSAPATOK
MTK Győri ETO
1 Végh 1 Sztevanovics
15 Horváth L. 25 Nikolov
20 Lambulics 32 Stark
22 Rodenbücher 26 Supics
4 Vadnai 6 Varga R.
6 Szabó Á. 23 Tokody
2 Pátkai 5 Bank
7 Kulcsár T. 3 Kovács Z.
19 Kanta J. 14 Völgyi
9 Pál A. 10 Bogdanovics
28 Urbán 11 Brnovics
Szakmai igazgató: Vezetőedző:
Garami József Egervári Sándor


Gólszerző(k): Lambulics (17.), Szabó Á. (49.), ill. Nikolov (44.), Brnovics (81.)
Csere: 2 Pátkai helyett 17 Zsidai (39.), 7 Kulcsár T. helyett Bori (69.), 9 Pál helyett 8 Kecskés (81.), ill. 6 Varga R. helyett 8 Józsi (34.), 5 Bank helyett 30 Csermelyi (69.), 10 Bogdanovics helyett 20 Nyári (84.)
Sárga lap: Rodenbücher (49.), Urbán (60.)

Élvezetes, jó iramú és támadásokban bővelkedő első félidőt láthatott az a mintegy 400 néző, akik a Hidegkuti-stadionban tekintették meg a találkozót. Vélhetően a televíziók előtt többen követték figyelemmel az MTK és a Győri ETO összecsapását. Persze, az átadási hibák rontottak az összképen, a hiányosságokat azonban sok futással pótolták a játékosok. A mérkőzés elején az MTK futballozott aktívabban, míg a győri védelem háromszor is hibázott. Egervári Sándor csapata egy szót sem szolhatott volna, ha a hazaiak megszerzik a vezetést.

Végül Mladen Lambulics a 17. percben egy szabadrúgást követően – szintén védelmi hibából – megszerezte a vezetést, amely még aktívabb játékra sarkallta a vendégeket. Az élvezhető futballhoz a játékvezető is hozzájárult, aki nem állította meg a játékot minden apró szabálytalanság után.

Miközben a kék-fehérek kihagyták a helyzeteiket, az ETO egy szerencsés találattal közvetlenül a szünet előtt egyenlített. Nikolov Balázs beadásnak szánt labdája átszállt Végh Zoltán feje felett, és a kapu jobb oldalába hullott.

A második félidőben a csapatok úgy folytatták, ahogy az elsőben, hiszen a játékosok cseppet sem vettek vissza az iramból. Csupán annyi változás történt, hogy a hazaiak már négy perc elteltével gólt szereztek, és további helyzeteket dolgoztak ki. A győriek jobbára csak a védekezésre hagyatkozhattak.

A játékrész közepén a stadion kandellábereinek fele kialudt, amely mintha a hazaiakat zavarta volna meg, hiszen a vendégek egyre többet fordultak meg a hazaiak térfelén, és miként az első félidőben, az első valamire való kapura lövésből ismételten egyenlítettek.

Mivel a hátralévő 12 percben az MTK nem tudott újítani, a zöld-fehérek elvittek egy pontot a Hungária körútról.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik