Veszprém: jogi lépésekre készülnek a bíráskodás miatt

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2014.06.01. 18:23
Fonyó Károly, az MKB-MVM Veszprém klubelnöke jogi lépéseket helyezett kilátásba, hogy kivizsgálják a játékvezetők ténykedését a férfi kézilabda Bajnokok Ligája kölni négyes döntője után.

Fonyó Károly az MTI-nek a Barcelonával szemben elveszített bronzmeccset borzalmasnak nevezte, és hozzátette: a 20 ezres közönség is – amelynek nagy része német volt – hatalmas füttyszóval adott hangot nemtetszésének, így bírálva a fehérorosz bírópárost.a Barcelonával szemben elveszített bronzmeccset borzalmasnak nevezte, és hozzátette: a 20 ezres közönség is – amelynek nagy része német volt – hatalmas füttyszóval adott hangot nemtetszésének, így bírálva a fehérorosz bírópárost.

„Lehetett volna esélye a csapatnak, de a külső körülmények befolyásolták a végeredményt, és nem tudtuk elérni a célunkat. Jogi lépéseket teszünk, hogy kivizsgálják a játékvezetők ténykedését” – hangsúlyozta a klubelnök.

Hozzátette: a kölni négyes döntő rendkívül jól szervezett esemény, és komoly eredmény, hogy a Veszprém első magyar csapatként eljutott oda. A szombati elődöntőről azt mondta, hogy a Kielnek az első félidőben „lejtett a pálya”, ám a második játékrészben a Veszprém gyengélkedett, így juthatott a német együttes a fináléba.

FÉRFI KÉZILABDA BAJNOKOK LIGÁJA
A 3. HELYÉRT

BARCELONA (spanyol)–MKB-MVM VESZPRÉM (magyar) 26–25 (9–10)
Köln, Lanxess Aréna, 19 750
néző. V: Guszko, Repkin (fehéroroszok)
BARCELONA: Sterbik – Tomás, Gurbindo, R. Entrerríos, Sorhaindo, Sz. Rutenka 11 (7), J. García 2. Cs: Morros, N. Karabatic 4, K. Lazarov 3, Arino, Sarmiento 6, Saubich. Edző: Xavier Pascual
VESZPRÉM: Fazekas – Ruesga 1, Vilovszki 2, Nagy L. 5, Schuch, Terzic, Ugalde 1. Cs: Alilovic (kapus), Iváncsik T., Ilics 7 (4), Chema 4, Gulyás 2, Iváncsik G. 1., Dzsamali 2. Edző: Carlos Ortega
Kiállítások: – ill. 6 perc
Hétméteresek: 8/7, ill. 6/4

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik