HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.10.31 17:49 Frissítve: 2017.10.31 18:41

Női kézi NB I: már nem Skaliczki a Békéscsaba edzője

A női kézilabda NB I-ben szereplő Békéscsaba NKSE hivatalos közleményben hozta nyilvánosságra, hogy közös megegyezéssel szerződést bontott Skaliczki László vezetőedzővel. A távozó tréner kontraktusa a nyáron járt volna le.

Skaliczki László már nem a Békéscsaba edzője (Fotó: Földi Imre)

 

A Békéscsaba keresi a távozó vezetőedző utódát, a csapat irányítását ideiglenesen Fábián Csaba, a klub kiemelt serdülőcsapatának B-licences vezetőedzője veszi át, munkáját Zöldi-Tóth Katalin segíti – közölte a Békéscsaba. Az ideiglenes megbízatás várhatóan a szombati, Fehérvár KC elleni bajnoki mérkőzésig tart, az egyesület hétfőtől végleges megoldást szeretne a vezetőedzői posztra.

A Békéscsaba gyengén kezdte a szezont, eddigi mind a hat bajnokiját elveszítette, így sereghajtó az NB I-ben.

Mint azt korábban megírtuk, szeptember közepén, az NB I második fordulója után Skaliczki László felajánlotta lemondását, de a vezetőség akkor nem fogadta el.

2019.01.17 22:17:49

Kézilabda CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Merthogy a kapus japán megfelelője olyan szókép, amely a középkorba visszanyúlva magyarázza a várvédő tevékenységének lényegét.

2019.01.16 17:31:35

Kézilabda NEDELYKOV TAMÁS (Koppenhága), CSERHÁTI ZOLTÁN (közvetítés)

Tízperces gólcsend, sok elhibázott ziccer, majd feltámadás, mégsem lehettünk boldogok a végén – de legalább a továbbjutás megvan.

2019.01.14 15:05:57

Kézilabda NEDELYKOV TAMÁS (Koppenhága), RUSZNÁK GYÖRGY (közvetítés)

Nyolcvankilenc százalékos lövési hatékonyság, hatgólos győzelem a harmadik fordulóban.