Női kézi NB I: anyai örömök elé néz, távozik a Siófok vezére

Vágólapra másolva!
2018.01.29. 11:57
null
Szanja Damnjanovics (Fotó: siofokkc.hu)
Szanja Damnjanovics anyai örömök elé néz, a Siófok szerb válogatott játékosa közös megegyezéssel távozik a Balaton partjáról – adta hírül hivatalos honlapján az NB I-es kézilabdacsapat.

 

„Rengeteg problémával kell szembenéznünk a futó szezonban. Váratlanul ért minket Szanja bejelentése, a csapat vezére volt, a kiesése nagyon nagy veszteség lesz számunkra. A játékossal való egyeztetés után az a döntés született, hogy közös megegyezéssel elengedjük őt Siófokról. Azon dolgozunk, hogy meg tudjuk oldani a kialakult helyzetet, de nem vagyok benne biztos, hogy ez sikerülni fog. Az elkövetkezendő időszakra sok örömöt és boldogságot kívánunk a játékosnak” – idézi a klubhonlap Fodor Jánost, a Siófok KC ügyvezetőjét.

Szanja Damnjanovics 2017 nyarán érkezett a Balaton partjára, és az azóta eltelt időszakban 13 mérkőzésen lépett pályára az SKC színeiben.

Nem egyszerű a Siófok helyzete, ugyanis Damnjanoviccsal együtt már négy átlövőjét veszíti el a szezon közben. Mint korábban megírtuk, a francia Marie-Paule Gnabouyou szintén anyai örömök előtt áll, ezért szerződést bontott a Balaton-parti csapattal, míg a másik jobbátlövő, Andjela Janjusevics novemberben elülső keresztszalag-szakadással kidőlt a szezon hátra levő részére, hasonlóan a balátlövő Gabriele Perianuhoz. Eddig egy játékos érkezett, a jobbátlövő posztra a román Melinda Geiger.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik