Női kézi NB I: anyai örömök elé néz, távozik a siófoki átlövő

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.12.20. 16:07
A Siófok KC francia játékosa, Marie-Paule Gnabouyou közös megegyezéssel távozik a Balaton partjáról, miután bejelentette, hogy anyai örömök elé néz.

„Váratlanul ért minket a bejelentése, a kiválása újabb érzékeny veszteség a csapat számára. A vele való egyeztetés után az a döntés született, hogy közös megegyezéssel elengedjük őt Siófokról. A távozása tovább nehezíti a helyzetünket. Keressük a megfelelő megoldást a helyettesítésére. Az elkövetkezendő időszakra sok örömöt és boldogságot kívánunk a játékosnak” – mondta Fodor János, a Siófok KC ügyvezetője a klub hivatalos honlapján. „Váratlanul ért minket a bejelentése, a kiválása újabb érzékeny veszteség a csapat számára. A vele való egyeztetés után az a döntés született, hogy közös megegyezéssel elengedjük őt Siófokról. A távozása tovább nehezíti a helyzetünket. Keressük a megfelelő megoldást a helyettesítésére. Az elkövetkezendő időszakra sok örömöt és boldogságot kívánunk a játékosnak” – mondta Fodor János, a Siófok KC ügyvezetője a klub hivatalos honlapján.

Gnabouyou idén nyáron került a Siófokhoz, ahol 10 mérkőzésen szerepelt a francia válogatott kézilabdázó.

Már csak azért sincs könnyű helyzetben a Siófok, mert a csapat másik jobbátlövője, a szerb Andjela Janjusevics november elején elülső keresztszalag-szakadást szenvedett, amellyel kidőlt a szezon hátra levő részére. Ha ehhez hozzávesszük, hogy a balátlövő Gabriela Perianunak is hasonló sérülése van, akkor mindenképpen szükség lehet új játékosra a csapatnál.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik