Női kézi BL: elfogytak a jegyek az FTC mérkőzésére

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.12. 17:45
Nemcsak az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapatának játékosai, hanem a szurkolói is hisznek abban, hogy a zöld-fehérek le tudják dolgozni ötgólos hátrányukat a címvédő bukaresti CSM-mel szemben a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének szombati budapesti visszavágóján.

A fradi.hu közleménye szerint a mérkőzés napján ki sem nyit a pénztár a BOK-csarnokban, a szombat 16.45-kor kezdődő visszavágóra ugyanis az összes jegy elkelt. A létesítmény kapuit 14.45-kor nyitják meg.fradi.hu közleménye szerint a mérkőzés napján ki sem nyit a pénztár a BOK-csarnokban, a szombat 16.45-kor kezdődő visszavágóra ugyanis az összes jegy elkelt. A létesítmény kapuit 14.45-kor nyitják meg.

A játékosok is bíznak a továbbjutásban, erről Kovacsics Anikó beszélt az Európai Kézilabda-szövetség honlapjának.

„Nincs olyan játékosunk, aki ne hinne abban, hogy a magunk javára fordítjuk a párharcot – nyilatkozta a Ferencváros irányítója az EHF-nek. – Készen állunk a csatára, és a szurkolók többsége ezúttal minket buzdít majd, ami szerintem döntő lehet. Nagyszerű drukkereink vannak, akik egy másodpercre sem engedik, hogy lankadjunk vagy elveszítsük a hitünket. Tudjuk, milyen erősek a bukarestiek, de nem félünk az előttünk álló feladattól. A sérült játékosaink remélhetőleg felépülnek, és mindenki Elek Gábor rendelkezésére állhat, hűséges szurkolóink segítségével pedig bárkit le tudunk győzni.”

NŐI KÉZILABDA BAJNOKOK LIGÁJA, NEGYEDDÖNTŐ
CSM Bucuresti (román)–FTC-RAIL CARGO HUNGARIA
30–25
Április 15., 16.45: FTC-RAIL CARGO HUNGARIA–CSM Bucuresti (román)xx–xx

Metz (francia)–GYŐRI AUDI ETO KC32–31
Április 15., 19.00: GYŐRI AUDI ETO KC–Metz (francia)
xx–xx
Midtjylland (dán)–Vardar Szkopje (macedón)
26–28
Április 15., 17.30: Vardar Szkopje (macedón)–Midtjylland (dán)
xx–xx
Buducsnoszt Podgorica (montenegrói)–Larvik (norvég)
31–17
Április 15., 17.00: Larvik (norvég)–Buducsnoszt Podgorica (montenegrói)
xx–xx

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik