Férfi kézi Eb: Itt helyben megöllek téged és magam is – Vujovics

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.23. 22:50
null
Vujovics önmagát is belehergelte a győzelembe (Fotó: AFP)
Az idei férfi kézilabda Európa-bajnokságon Veszelin Vujovics, a szlovén válogatott montenegrói kapitánya állandóan reflektorfényben van, ennek ellenére az időkéréseknél sem fogja vissza magát.

A válogatott kedden nagyszerű mérkőzésen 31–26-ra győzött Spanyolország ellen, és matematikailag még az elődöntőbe jutásra is maradt esélye.

Vujovicsot annyira magával ragadta a meccs hangulata, hogy az egyik időkérésnél gyilkos hangulatba került. „Ha Canellas kicselez, itt helyben megöllek téged és magam is. Ő már rég halott” – magyarázta Blaz Blagotinseknek, a Veszprém beállójának, aki végül négy góllal járult hozzá a sikerhez.

Szlovénia egy Macedónia elleni 25–24-es vereséggel kezdte meg az Eb-szereplését, akkor Vujovics annyira elégedetlen volt a bíráskodással, hogy úgy nyilatkozott, eljött az ideje, hogy visszavonuljon.

A második mérkőzés 25–25-ös döntetlent hozott úgy, hogy Németország a játékidő letelte és a játékvezetők 10 perces videózása után időn túli hétméteressel egyenlített. Vujovics ezt is nehezen viselte, először például ő akart beállni a kapuba a hetesre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik