Kézilabda: a L'Équipe „eladta” a PSG-nek Császárt, 2 éves szerződés?

Vágólapra másolva!
2013.01.09. 18:38
null
A L'Équipe írása, mely biztosra veszi Császár átigazolását
A francia L'Équipe nyomtatott kiadása biztosra veszi, hogy Császár Gábor, a magyar férfi kézilabda-válogatott és az MKB Veszprém KC kiválósága két évre a dúsgazdag francia Paris Saint-Germain csapatához szerződik.

A francia sportnapilap arról számol be, hogy a PSG-ben folytatja Császár Gábor – konkrétan azt írják, hogy a magyar játékos a szerb Mladen Bojinoviccsal és a szintén nyáron érkező Daniel Narcisse-szal oldja majd meg az irányítói feladatokat –, aki „két évre kötelezte el magát.” A L'Équipe mellett a sports.fr is valószínűsíti, hogy a magyar irányító útja Párizsba vezet.

Az először december végén, szintén Franciaországból felröppent hírre a Veszprém december 28-án a következőképpen reagált:

„(...) Franciaországban megjelentek olyan sajtóhírek, amelyek szerint Császár Gábor az idény végén Párizsba igazol. A Klub vezetősége és a játékos között létrejött megállapodás szerint az MKB Veszprém KC akkor tud bármiről is hivatalos tájékoztatást adni Császár Gáborral kapcsolatban, amikor a játékos jövőjével kapcsolatban minden véglegessé válik. Természetesen ez igaz a játékosra is, aki a jövőjének végleges sorsáról csak a Klubbal együttesen tehet bejelentést."

Maga Császár nem kívánt hozzáfűzni semmit a Veszprém hivatalos közleményéhez.

A PSG kedden nagy fogást könyvelhetett el az átigazolási piacon: bejelentette a világ legjobbjának megválasztott Daniel Narcisse szerződtetését, a világklasszis kézilabdázó két évre kötelezte el magát a csapathoz. Január 4-én a PSG a horvát Igor Vori személyében „halászott" kiemelkedő képességű játékost, és a montenegrói Fahrudin Melics is aláírt a párizsi klubhoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik