Férfi kézi: a 2012-es év legjobbja a PSG-ben folytatja - hivatalos

Vágólapra másolva!
2013.01.08. 15:08
A francia kézilabda-bajnokságban szereplő Paris Saint-Germain hivatalosan is bejelentette, hogy a válogatott kiválósága, Daniel Narcisse a következő szezontól náluk folytatja pályafutását.

A korábbi híreknek megfelelően Narcisse két évre szerződik a nagy terveket szövögető PSG-hez. A jelenleg a francia válogatottal a világbajnokságra készülő játékos is örömét fejezte ki, hogy ilyen ambiciózus klubhoz csatlakozhat.A korábbi híreknek megfelelően Narcisse két évre szerződik a nagy terveket szövögető PSG-hez. A jelenleg a francia válogatottal a világbajnokságra készülő játékos is örömét fejezte ki, hogy ilyen ambiciózus klubhoz csatlakozhat.

„A klubnál nagy csapat épül, amely Európában is a csúcsra tör. Ezek a célok számomra sem közömbösek, szeretnék részese lenni ennek a projektnek” – mondta Narcisse, aki nem hosszabbította meg lejáró szerződését a Kiellel.

„Nagyon örülünk, hogy sikerült megszerezni egy olyan játékost, aki ennyire 'elegánsan' játszik, és mindenhol elismerik a tudását. Narcisse leigazolásával közelebb kerülünk a vágyunkhoz, hogy Európa élére kerüljünk” – mondta Jean-Claude Blanc, a PSG ügyvezető igazgatója.

Mint korábban beszámoltunk róla, a férfiaknál Narcisse-t választották meg 2012 legjobb játékosának az IHF hagyományos voksolásán. Az „Air France” becenévre hallgató Narcisse kiváló évet tudhat maga mögött: Londonban aranyhoz segítette a francia válogatottat, míg a Kiellel minden lehetséges címet (Bajnokok Ligája, német bajnokság és Német Kupa) begyűjtött 2012-ben.

Narcisse másodszor tér vissza Franciaországba karrierje során: 2007-ben három Gummersbachban töltött szezon után került a Chambéryhez, majd 2009-ben távozott a Kielhez. A PSG eddig sem gyenge kerete ezzel tovább erősödik, a közelmúltban jelentették be Igor Vori és Fahrudin Melic leigazolását. A PSG ebben a szezonban még veretlen a francia bajnokságban, 13 meccsből 13-at nyert, hat ponttal előzi meg a címvédő Montpelliert.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik