„Ortega kb. 40-es pulzussal nézte a meccset” – szurkolói reakciók

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.22. 13:27
null
Ortega menesztése megosztja a szurkolókat (Fotó: AFP)
Hétfő délelőtt a meglepetés erejével hatott az MVM Veszprém férfi kézilabdacsapatának közleménye, miszerint a klub menesztette edzőjét, a spanyol Carlos Ortegát. A döntés megosztotta a szurkolókat is, alább fórumunkról néhány jellemző vagy érdekesebb véleményt emelünk ki szerkesztett formában a kapcsolódó cikkek hozzászólásai közül.

 

senior321: Végre már! Előbb meg kellett volna ezt lépni.

SZAVAZÁS

Ön szerint jó döntés volt meneszteni Carlos Ortegát a veszprémi kézicsapat éléről?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

apollo905: Előbb kellett volna, most így szezon közben meglepetés. Sok bravúrra nem emlékszem a neve mellett, hozta a kötelezőket, de semmi több. Remélem, azért jön a váltás, mert valakivel már megegyeztek a helyére, ekkora klubnál nem fér bele a szükségmegoldás.

Josemariaguti75: Szegediként is gratulálok Ortega veszprémi tevékenységéhez! Nyilván nem volt hibátlan edző, de azért az érdemeit nem szabad elvitatni. Az idő eldönti, jó lépés volt-e leváltani, kíváncsi leszek, végül kinek a kezébe kerül a stafétabot! Ortegának további sok sikert!

Mandraseva: Az biztos, hogy valami baj van a Veszprémnél, meccsek közben az utóbbi időben nem nagyon forgatta a csapatot. Lékait, Sulicot, Gulyást... Az utóbbi mérkőzések láttán volt olyan érzésem, hogy a csapat és az edző között is baj van. Szombaton kíváncsi leszek a játékukra.

Nyugta: Sajnálom, mert szimpatikus fickó ez az Ortega, de megértem [a döntést], mert hatalmas pénzt buktak az araboknál, a Plock ellen pedig olyan bénaságot mutattak az utolsó pár percben, amit már régen láttunk a Veszprémtől. Érezhető, hogy valami nincs rendben.

sandorgeza:
Olyan edző kell, aki azért elég karizmatikus és sok mindent letett már az asztalra. Ha az edzőnek nincs igazán tekintélye, akkor nem fog működni a gépezet. Meg persze aki 1000 fokon ég meccs közben, mert az tüzeli a játékosokat is. Ortega kb. 40-es pulzussal nézte a meccset. Mint akit megcsípett egy cecelégy.

Reaktivator: Nem Sulic kénye-kedve miatt váltották le. Ez a döntetlen már csak az utolsó csepp volt a pohárban, egyszerűen nem bírt felnőni a feladathoz. A világklasszis Pálmarssont nem bírta beépíteni, Lékait alig játszatta, míg Chema teljesen kifulladt a pályán. A valaha volt legjobb játékoskeretű Veszprémhez jobb edző kell. És lesz is...

bbbelaaa:
Hol van az előírva , hogy a Veszprémnek minden meccset nyernie kell? Ortega csinált két döntetlent (jó, az egyik sok pénzbe került), de semmivel sem rosszabb edző, mint mikor még istenítették. Arról nem is szólva, hogy sokszoros BL-győztes, tehát kell, hogy legyen tekintélye. Mire az igazán fontos meccsek jöttek volna, összerakta volna a csapatot.

Stefi005: Azért érdekesek ezek a vezetőségtől érkező nyilatkozatok! A nagy bizonytalanság közepette azért 2014 novemberében plusz három évet rádobtak Ortega szerződésére, aki utána (2014–2015-ös szezon) a BL-döntő kivételével mindent megnyert. Ez azért nem a kudarc kategóriája! Egyébként ha a klub vezetése egy játékosnak ad igazat egy edzővel szemben, az nem feltétlenül a fegyelmet szimbolizálja! De ez csak egy szurkoló véleménye, aki Szegeden látott már hasonlót!

Chupakabra: Kb. egy éve folyamatosan ezt pofáztam, hogy Ortega egy ilyen szintű keret irányítására még alkalmatlan. Nem elég tapasztalt. Azt is többször elmondtam, hogy hosszabbítani sem szabadott volna vele tavasszal [valójában tavaly novemberben – a szerk.]. Persze mindenki hurrogott a fórumon, és láss csodát, most a veszprémi vezetőség ugyanezt mondja.

MrRooot [válaszul az előzőre]: Igazad van, a BL-ezüst (és az összes kupa) bizonyította, hogy kézilabda közelébe sem szabad engedni, mert teljesen analfabéta ehhez a játékhoz. Kell végre hozni legalább egy középszerű edzőt, és akkor ezután minden évben meglesz a BL-cím, amíg a világ világ. Sőt, ha nem középszerűt hoznak, hanem legalább egy jó edzőt, akkor minden meccset minimum 10 góllal fog nyerni a Veszprém, és soha többé még esély sem lesz arra, hogy bárki beleszólhasson a BL-arany sorsába. Én is alig vártam már, hogy kirúgjanak egy ekkora kóklert...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik