Férfi kézi: Nem is értem, mi történhetett – Ortega

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.22. 07:44
null
Carlos Ortegát váratlanul érte a menesztése (Fotó: Hegedüs Gábor)
A Veszprém KC férfi kézilabdacsapatának vezetői a Wisla Plock elleni Bajnokok Ligája-döntetlen után menesztették Carlos Ortega vezetőedzőt. Az együttes eddigi mestere lapunknak elmondta, értetlenül fogadta a döntést.

„Már Plockban megtudtam, hogy mennem kell, miután döntetlent értünk el a lengyelekkel szemben a BL-csoportmeccsünkön. Nem éreztem előzményét a döntésnek. Szorgalmasan edzett a csapat, csiszoltuk a taktikai elemeinket, készültünk az idény nagyobb feladataira. Ezért aztán egyszerűen nem is értem, mi történhetett, miért kellett szerződést bontani. Találgatni nem akarok, nem is tudok” – mondta a Nemzeti Sportnak Carlos Ortega.

SZAVAZÁS

Ön szerint jó döntés volt meneszteni Carlos Ortegát a veszprémi kézicsapat éléről?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

„Megoldandó szakmai kérdések minden együttesben, minden öltözőben akadnak. Nálunk is voltak, de ezek nem voltak súlyosak, nem vezethettek volna a szakításig. Nagyon sokat dolgoztunk, és ennek köszönhetően remek eredményeket értünk el. Remélem, a csapat, amelyre büszke vagyok, folytatja is ezeket és sok örömet szerez a szurkolóknak.”

„Egyelőre, pontosabban az év végéig biztosan Magyarországon maradok, pihenek, mert hatalmas volt rajtam a teher. Számunkra az volt a cél, hogy mindig, mindenütt nyernünk kell. A családomra is gondolnom kell, mert a gyermekeim három éve itt járnak iskolába. Az is fontos, hogy a szerződésem még két esztendeig érvényes, ennek pedig vannak anyagi vonatkozásai.”

Ami az utódlást illeti, a Nemzeti Sport információi szerint a legvalószínűbbnek Zdravko Zovko visszatérése látszik, de képben van a hétfőn már említett Lino Cervar és Slavko Goluza is.

Az NSO Tv-nek Kálomista Gábor, az MVM Veszprém társelnöke beszélt a döntés okairól. Szerinte nem zárható ki az sem, hogy Javier Sabaté hosszú távon is megoldást jelent a veszprémi padra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik