Kézi Eb: „Csalódást okozott Vranjes bemutatkozása is” – MKSZ-közlemény

Vágólapra másolva!
2018.01.17. 21:56
null
A szövetségnek csalódást okozott Vranjes kapitányi bemutatkozása
Mint beszámoltunk róla, a magyar férfi kézilabda-válogatott három vereséggel fájóan korán fejezte be szereplését a horvátországi Európa-bajnokságon. A magyar szövetség közleményében csalódottságát fejezi ki, amiért a minimális elvárást sem sikerült teljesíteni, a mieink sajnos csak a lelátón voltak a varasdi csoport legjobbjai. Az alábbiakban olvashatják az MKSZ honlapján megjelenteket.

 

„Férfi kézilabda-válogattunk három vereséget szenvedett és nem jutott tovább a csoportjából a horvátországi Európa-bajnokságon, így az alapcélt, a minimális elvárást sem teljesítette. Igaz ugyan, hogy a dánok ellen negyven percen át, a spanyolok ellen pedig mindvégig az Eb szintjéhez és a magyar kézilabda rangjához méltó teljesítményt nyújtott csapatunk, de az élsportban elsősorban az eredmény minősít, ezért mélységesen csalódottak vagyunk.

Csalódást okozott Ljubomir Vranjes szövetségi kapitány bemutatkozása is. Természetesen azt is mérlegelnünk kell, hogy a régóta szükségszerű, mégis sokáig halogatott generációváltás éppen csak megkezdődött a válogatottnál, ám a csehektől elszenvedett, fájdalmasan egyértelmű vereség utáni pillanatokban ez sem vigasz. A magyarok sajnos nem a pályán, hanem a lelátón voltak a varasdi csoport legjobbjai, köszönet és elismerés ezért minden szurkolónknak. Miattuk még nehezebb szívvel térünk idő előtt haza. A szólamokat mellőzzük, a közeli és a távolabbi jövő rengeteg feladatot ró a magyar kézilabda minden szereplőjére.”

Magyar Kézilabda Szövetség

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik