Férfi kézi Eb: Mint kés a vajon, úgy jöttek át rajtunk – Mikler

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.17. 20:27
Mint ismert, a magyar válogatott a Csehországtól elszenvedett vereséggel (33–27) búcsúzott a horvátországi férfi kézilabda Európa-bajnokságtól. Bodó Richárd és Mikler Roland is csalódottan értékelt a találkozót követően.

„Igazából az sem érdekelne, ha úgy kéne lehúzni a pályáról, ha a következő három meccset lejátszhattuk volna, mert fantasztikus érzés egy ilyen tornán játszani – így a mérkőzés után Bodó Richárd az M4 Sport kamerái előtt. – Sajnos nem úgy sikerült, ahogy elterveztük, csalódottan fogunk hazamenni. Az első félidőben volt egy periódusunk, amikor sok ziccert hagytunk ki, a csehek pedig belelkesedtek. Valahogy jobban akartak, jobban ült nekik minden, nekünk végig az eredmény után kellett szaladnunk. Több szerencséjük is volt, ha megnézzük a lövések számát."Bodó Richárd az M4 Sport kamerái előtt. – Sajnos nem úgy sikerült, ahogy elterveztük, csalódottan fogunk hazamenni. Az első félidőben volt egy periódusunk, amikor sok ziccert hagytunk ki, a csehek pedig belelkesedtek. Valahogy jobban akartak, jobban ült nekik minden, nekünk végig az eredmény után kellett szaladnunk. Több szerencséjük is volt, ha megnézzük a lövések számát."

„Küzdöttünk, amennyire csak lehetett. Elvárható volt a győzelmünk, ez görcsbe ment át. A csehek egy olyan győzelemből jöttek erre a mérkőzésre, ami nagy lendületet adott nekik, ez rólunk sajnos nem volt elmondható. Túlságosan is akartuk a győzelmet, sokat hibáztunk, a 33 kapott gól nem helyénvaló, mint kés a vajon, úgy jöttek át rajtunk. Nem tudtam hátulról támaszt nyújtani a csapatnak – kesergett Mikler Roland, a válogatott kapusa az M4 Sportnak. – Végig lehetett érezni, hogy nagyon akarunk, meg akartunk halni a pályán, de sok volt a technikai hiba, az eladott labda. A csapat szempontjából hasznos Európa-bajnokság volt, átalakultunk, sok új játékos és új edző volt a fedélzeten."

„Ha valamelyik nagyot az első meccsen el tudtuk volna kapni, akkor más lett volna ez a mai meccs. Nem tudtunk önbizalmat szerezni, nehéz volt felállni. Nem vagyok elégedett a saját teljesítményemmel sem. Jó kapusteljesítmény jó védekezéssel párosul, ám ma nem tudtam extrát hozzátenni" – zárta mondandóját a Veszprém kapusa.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik