Női kézi: Wörz bizonytalan a siófoki folytatásban, de maradna hazánkban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.21. 15:58
A német női kézilabda-válogatottba több mint négy év után visszatérő Nina Wörz a DPA hírügynökségnek elmondta, egyelőre bizonytalan a jövőjét illetően, ha rajta múlik, maradna Siófokon, de legalábbis Magyarországon.

A 34 éves irányító előtt még nem világos, mire számítson Siófokon a következő szezonban, így vasárnap felmondta a szerződését, hogy az automatikusan ne hosszabbodjon meg.

„Így megmaradt a lehetőségem a klubváltásra. Szerencsére vannak érdeklődések más klubok részéről. Ha rajtam múlik, maradnék Siófokon, de legalábbis Magyarországon” – mondta Wörz a DPA-nak.

Mint ismert, a Siófok az alapszakasz utolsó fordulójában bukta el a négybe kerülést, majd a klubvezetőség úgy döntött, a következő szezonban már nem Golovin Vlagyimir lesz a Balaton-partiak vezetőedzője.

Wörz több mint négyéves kihagyás után tért vissza a német válogatottba, amelyben a romániai Kárpát-kupán Svédország ellen játszotta a 193. mérkőzését. A német csapat irányítását átvevő Jakob Vestergaard a Facebookon kereste meg, és az irányító nem habozott sokáig, örömmel mondott igent a meghívóra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik