Tour de France: törött térdkaláccsal tekert 60 km-t, így néz ki a lába – kép

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.26. 14:34
Mint arról beszámoltunk, a Tour de France 16., keddi szakaszán Philippe Gilbert lejtmenetben rosszul vett be egy kanyart, s óriásit bukott. Az ijesztő esés ellenére Quick-Step belga versenyzője befejezte az etapot, amely után kiderült, hogy az esést követő nagyjából 60 kilométert törött térdkaláccsal teljesítette.

Annak ellenére, hogy Philippe Gilbert a bukás után befejezte a 16. szakaszt, végül kénytelen volt feladni a versenyt. Ez persze nem is csoda, elnézve a belga kerékpáros által posztolt fotót.Philippe Gilbert a bukás után befejezte a 16. szakaszt, végül kénytelen volt feladni a versenyt. Ez persze nem is csoda, elnézve a belga kerékpáros által posztolt fotót.

Az esés:

Le Tour de France on Twitter

We've all been very scared, but @PhilippeGilbert is ok and will go back on the bike. Après une grosse frayeur, @PhilippeGilbert semble aller bien et va repartir. #TDF2018 https://t.co/Xtrjyw3QSf



Gilbert a kép mellett az Instagramon arról számolt be szerdán, hogy a bal térdkalácsa törött el.

When you have a broken knee cap and decide to keep going for another 60km

43.2k Likes, 3,281 Comments - Philippe Gilbert (@philippegilbertofficial) on Instagram: "When you have a broken knee cap and decide to keep going for another 60km "



TOUR DE FRANCE
16. SZAKASZ, (Carcassone–Bagneres-de-Luchon, 218 km)
1. Julian Alaphilippe (francia, Quick-Step Floors) 5:13:22 óra
2. Gorka Izagirre (spanyol, Bahrain-Merida) 15 mp hátrány
3. Adam Yates (brit, Mitchelton-Scott) azonos idővel

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik