Kerékpár: hatalmasat bukott Wout van Aert és Mads Pedersen – videó

H. Á.H. Á.
Vágólapra másolva!
2024.03.27. 16:25
Csúnyán lezúzta a hátát a belga (Fotó: Getty Images)
Hatalmas bukások történtek a Dwars door Vlaanderen belga országúti kerékpárosversenyen. Az egynapos viadalon több klasszis is földre került 67 kilométerrel a cél előtt, többek között Wout van Aert, Biniam Girmay, Mads Pedersen és Jasper Stuyven is.

 

Óriási bukás borzolta a kedélyeket a Dwars door Vlaanderen országúti kerékpáros-viadalon 67 kilométerrel a cél előtt, többek között a Visma Lease a Bike 29 éves klasszisa, Wout van Aert is földre került, sőt, súlyosan megsérült. A belga kiválóságon kívül a bukásban érintett volt többek között Michele Gazzoli,  Biniam Girmay, Mads Pedersen, Anthony Turgis és Jasper Stuyven is. A belga bringás istállója utóbb az X-en közölte, hogy Van Aertnek a kulcscsontja és több bordája is eltörött – írja az MTI. Szerda estére az is kiderült, hogy a belga bringás a kulcscsontja mellett összesen hét bordáját valamint a szegycsontját is eltörte - és még este meg is műtik.

FRISSÍTÉS, CSÜTÖRTÖK, 10.45

Csütörtök délelőttre világossá vált, nemcsak Van Aert sérült meg, hanem a kulcscsontját törő Stuyven, valamint a három bordáját eltörő Gazzoli is. Mindketten több hetet lesznek kénytelenek kihagyni.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik