NHL: egyre közelebb saját rekordjához a Los Angeles

Vágólapra másolva!
2017.10.16. 08:14
null
Drew Doughty szerezte a Kings győztes gólját (Fotó: nhl.com)
Idénybeli ötödik mérkőzésén is szerzett pontot a Los Angeles Kings, méghozzá kettőt: a kaliforniaiak hazai jégen 3–2-re győztek a New York Islanders ellen az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) vasárnapi játéknapján, és kilenc pontjukkal – a Chicagóval holtversenyben – vezetik a ligát.

 

A Kings részéről Jake Muzzin, Anze Kopitar és az egymás utáni második meccsén győztes találatot elkönyvelő Drew Doughty talált a kapuba, míg a saját ketrec előtt először kezdő Darcy Kuemper 23 védéssel jelentkezett. A Kings leghosszabb idénynyitó pontszerző szériája hétmeccses (1995–96).

A Buffalo Sabres először nyert a szezonban, góljait Justin Bailey, Benoit Pouliot és Johan Larsson ütötte az Anaheim otthonában, Chad Johnson 25 védéssel segítette elő a sikert.

A ligában idén bemutatkozó Vegas Golden Knights ötödik mérkőzésén negyedik győzelmét aratta. Marc-Andre Fleury sérülés miatt nem védhetett a Boston ellen, helyettese, az éppen a Bruinstól megszerzett Malcolm Subban viszont kitett magáért: volt csapata 22 lövéséből 21-et hárított.

NHL, ALAPSZAKASZ
Vegas Golden Knights–Boston Bruins 3–1 (0–0, 2–0, 1–1)
Anaheim Ducks–Buffalo Sabres 1–3 (0–1, 1–1, 0–1)
Los Angeles Kings–New York Islanders 3–2 (1–0, 1–1, 1–1)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik