Hoki-vb: két orosz és két kanadai az álomcsapatban

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2017.05.22. 10:46
Az aranyérmes svéd válogatott támadóját, William Nylandert választották meg a vasárnap véget ért jégkorong-világbajnokság legértékesebb játékosának (MVP).

A fináléban a címvédő Kanadát legyőző skandinávok 21 éves, a Toronto Maple Leafsben hokizó centere élete első felnőtt-vb-jén vett részt, és 10 mérkőzésen szerzett 14 pontjával (7 gól, 7 gólpassz) alaposan kivette a részét a diadalból.A fináléban a címvédő Kanadát legyőző skandinávok 21 éves, a Toronto Maple Leafsben hokizó centere élete első felnőtt-vb-jén vett részt, és 10 mérkőzésen szerzett 14 pontjával (7 gól, 7 gólpassz) alaposan kivette a részét a diadalból.

A média által megválasztott All-Star-csapat támadósorába rajta kívül Artyemij Panarin (orosz, Chicago Blackhawks) és Nate MacKinnon (kanadai, Colorado Avalanche) került be, a két védő Dennis Seidenberg (német, New York Islanders) és Colton Parayko (kanadai, St. Louis Blues) lett, míg a legjobb kapusnak Andrej Vaszilevszkijt (orosz, Tampa Bay Lightning) választották.

A világbajnokság versenyigazgatóságának választása szerint a a legjobb kapus Vaszilevszkij, a legjobb védő Seidenberg, a legjobb támadó pedig Panarin volt a tornán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik