Gyász: a rendőrség szerint öngyilkos lett Szabalenka párja

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.03.19. 19:58
Mike HewittA miami rendőrség közlése szerint a fehérorosz jégkorongválogatott egykori kapitánya, Arina Szabalenka barátja, Konsztantyin Kolcov öngyilkos lett (Fotó: Getty Images)
Mint arról beszámoltunk, váratlanul, 42 éves korában elhunyt a világranglista 2. helyén álló teniszezőnő, Arina Szabalenka párja, az NHL-ben is megfordult Konsztantyin Kolcov, aki a miami rendőrség közlése szerint öngyilkos lett.

Mint megírtuk, az egykori profi jégkorongozó, a Pittsburgh Penguinsben is megfordult Kolcov barátnőjét, az év második 1000-es tornáján indulni kívánó Arina Szabalenkát kísérte el Miamiba, ahol tragikus hirtelenséggel életét vesztette.

Miami Dade megyéjének rendőrsége a Reutersszel közölte, hogy helyi idő szerint hétfőn 00.39-kor kaptak egy hívást, mely szerint a St. Regis Bal Harbour Resortban egy férfi kiugrott az erkélyről – idézte a közleményt az ESPN.

„A Miami-Dade rendőrség és a gyilkossági csoport átvette Konsztantyin Kolcov úr nyilvánvaló öngyilkosságának a nyomozását. Nem gyanítható visszaélés” – részletezte a közleményt a CNN. 

A 42 éves Kolcov egyébként azért utazott Miamiba, hogy lássa játszani a világranglista 2. helyén álló, kétszeres Grand Slam-győztes párját, Arina Szabalenkát, akivel még egy nappal korábban közös fotót posztoltak a közösségi oldalakon. A teniszezőnő az ESPN értesülései szerint a történtek ellenére – egyelőre – nem lépett vissza a miami viadaltól, de kedden fekete öltözetben edzett.

Szabalenka és Kolcov 2021 óta alkotott egy párt. A jégkorongozónak korábbi házasságából három gyermeke született.

Ha segítségre van szüksége, a nap 24 órában hívhatja az ingyenes, anonim lelki elsősegély-szolgálatot a 116-123-as telefonszámon! Ha öngyilkossági szándéka van, hívja a 112-t! További segítséget talál ide kattintva. 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik