Jégkorong MK: A Fradinak lőtt volt-e életem gólja? Remélem, lesz még szebb is – Szabó Bence

PUSZTAI VIOLAPUSZTAI VIOLA
Vágólapra másolva!
2024.01.28. 08:51
Szabó Bence reméli, hogy a jövőben még szebb gólokat lő (Fotó: Dömötör Csaba)
Megismétlődik a tavalyi döntő a jégkorong Magyar Kupában: a Hydro Fehérvár AV19 a DAB-ot, míg a BJA HC a Ferencvárost múlta felül a szombati elődöntőkben. Terbócs István, Szabó Bence és Nagy Gergő értékelt az NSO Tv-nek.

 

A Hydro Fehérvár AV19 az elmúlt négy évben rendre alulmaradt ellenfelével szemben a döntőben, Terbócs István azonban úgy fogalmazott az első elődöntő után, mindegy, hogy a BJA HC vagy a Ferencváros lesz az ellenfelük, egyiknek se visszavágni akarnak a korábbi vereségekért, hanem meg akarják nyerni  döntőt. A csatár  – aki a DAB elleni 6–1-es győzelemből egy góllal és két gólpasszal vette ki a részét – nem titkolta, hogy jobban örülne, ha nevelőegyesülete, a BJA jutna a fináléba.

„Jó lesz velük élcelődni” – mondta. 

Teljesült a vágya, hiszen a másik elődöntőben hiába szerzett vezetést a Ferencváros, a BJA HC 3–1-re nyert, így megvédheti a címét. Hogy mi okozta a zöld-fehérek vesztét? Erre röviddel a meccs lefújása után Nagy Gergő sem találta a választ. Szabó Bence ellenben fülig érő szájjal nyilatkozott, s nemcsak a döntőbe jutás miatt lehetett boldog, hanem igencsak látványos góljának is örülhetett. Ez volt-e élete találata? Erre videónkban megadja a választ. 

JÉGKORONG
FÉRFI MAGYAR KUPA, NÉGYES DÖNTŐ, ELŐDÖNTŐ
Fehérvár AV19–Dunaújvárosi Acélbikák 6–1 (2–1, 3–0, 1–0)
BJA HC–FTC-Telekom 3–1 (2–1, 1–0, 0–0)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik