Jégkorong: Sokkal lazábban állok a dolgokhoz, nem görcsölök rá – Bálizs Bence

Vágólapra másolva!
2023.06.02. 09:56
Bálizs Bence idényét a nüanszok határozták meg, amelyek a lengyel klubcsapatában, illetve a magyar jégkorong-válogatottban sem az ő javára dőltek el. Azt szeretné, ha ez jövőre megváltozna, de ettől eltekintve jónak ítéli meg az idényét, amelyben először állt légiósnak, és ez mentális téren sokat változtatott a játékán. 

Sohasem késő – jó példa erre Bálizs Bence, aki életében először 32 évesen állt légiósnak, és ez a váltás új lökést adott a karrierjének. Az idén ő vehette át a legjobb kapusnak járó Vedres Mátyás-vándorkupát, a díjátadó után beszélgettünk a magyar jégkorong-válogatott kapusával arról, hogy elsősorban mentálisan erősödött meg a lengyelJKH GKS Jastrzebie csapatánál, nem görcsöl rá, sokkal lazábban áll a dolgokhoz.

A légióskodás pedig annyira bejött neki, hogy a következő idényt már a norvég Sparta Sarpsborg együttesénél kezdi. Videónkban beszél arról, hogy milyen szerepkörben számítanak rá új csapatában, illetve visszatekintünk az A-csoportos világbajnokságra, és a legjobb kapusnak járó díjról is ejtünk szót.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik