Erste Liga: távozik a DVTK vezetőedzője – hivatalos

Vágólapra másolva!
2023.03.10. 15:01
null
Véget ért Tokaji Viktor miskolci kalandja (Fotó: Nemzeti Sport)
A jégkorong Erste Ligában szereplő DVTK Jegesmedvék hivatalos oldalán jelentette be, hogy közös megegyezéssel szerződést bontott Tokaji Viktor vezetőedzővel.

Ezúton is szeretném megköszönni Tokaji Viktornak a nálunk végzett munkáját – mondta a klubhonlapnak Egri István, a DVTK Jegesmedvék elnöke. – Két és fél szezont töltött nálunk, ezen időszak alatt rengeteget dolgozott annak érdekében, hogy folyamatosan fejlődjünk és sikeresek legyünk. Külön szeretném megköszönni a fiatal játékosaink fejlesztéséért tett erőfeszítéseit, aminek köszönhetően bátran építhetünk a saját nevelésű játékosainkra és meghatározó szerepet tölthetnek be a csapatunkban. A szezonunk lezárultával megkezdődött az az időszak, amikor a klubvezetőség a stábbal kiértékeli az elvégzett munkát és az eredményeket. Ezek a megbeszélések azzal zárultak, hogy Viktor a következő szezonban már nem folytatja a munkáját a Jegesmedvéknél.”

Mint ismert, a DVTK Jegesmedvék az Erste Liga jelenlegi idényében a negyeddöntőig jutott, abban ugyanis alulmaradt a Ferencvárossal szemben.

A játékosként 222-szeres válogatott Tokaji Viktornak ez volt az első munkája egy felnőttcsapat vezetőedzőjeként. A DVTK Jegesmedvéket 2021 januárja óta irányította, először (Dave Allison távozása után) beugróként, majd az idény végén hosszú távú szerződést kötött a miskolci klubbal.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik