A címvédő Anaheim nem értette a tréfát, három góllal verte az LA-t

Vágólapra másolva!
2007.09.30. 22:20
Az NHL, az észak-amerikai jégkorong-bajnokság alapszakaszának második fordulójában a bajnoki címvédő Anaheim Ducks három góllal verte a Los Angeles Kings csapatát, rendhagyó helyen, Londonban.
Chris Perry (jobbra) nagy formában kezdi az idényt
Chris Perry (jobbra) nagy formában kezdi az idényt
Chris Perry (jobbra) nagy formában kezdi az idényt
Chris Perry (jobbra) nagy formában kezdi az idényt

Egy nappal korábban, szombaton este a bajnokság nyitányán a Kings 4-1-re verte a Kacsákat, utóbbiaknak azonban gyorsan sikerült helyretenniük a renomét.

A 11. percig kellett várni az első találatra, akkor emberelőnyös szituációban Perry volt eredményes. Öt perc sem telt el, amikor Kunitz növelte a bajnokcsapat előnyét két gólra. A Kacsák második góljánál McDonald második asszisztját könyvelhette el.

A második felvonás is, hasonlóan az elsőhöz, Perry találattal indult - csak a rend kedvéért, a nagy kedvvel játszó játékos csapata második góljánál az előkészítésben jeleskedett -, majd 1:17 perccel később Moen már négyre növelte az anaheimiek előnyét.

Négy és fél perccel később a szombaton duplázó Cammalleri révén szépített a Kings, de ezzel a mérkőzés érdemi rész egyben le is zárult.

A harmadik felvonásban LaBarbera (LA Kings) hat, a túloldalon Hiller (Anaheim) nyolc lövést hatástalanított, nem igazán tették őket próbára a támadók.

A szezon október harmadikán kezdődik meg rendeltetési helyén, a tengerentúlon: a Detroit Red Wings vendégeként pályára lép az Anaheim is.

A Carolina a Montrealt, a Toronto az Ottawát, a Colorado a Dallast fogadja majd az alapszakasz harmadik játéknapján.

NHL, ÉSZAK-AMERIKAI JÉGKORONG-BAJNOKSÁG:

ALAPSZAKASZ, 2. JÁTÉKNAP:
Anaheim Ducks Los Angeles Kings 4-1 (2-0, 2-1, 0-0)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik