A második fehérvári győzelem

Vágólapra másolva!
2007.01.17. 20:32
Az Interliga elődöntőjének második mérkőzését is megnyerte 3-1-re az Alba Volán-FeVita, így már csak egy siker hiányzik számukra a továbbjutáshoz. A székesfehérváriak ezúttal sokkal jobb találkozót vívtak az Újpesttel, mint tegnap.
Akárcsak tegnap, ezúttal is 700 néző előtt feszült egymásnak az Alba Volán-FeVita és az Újpesti TE csapata az Interliga elődöntőjében. Az első mérkőzésen 3-1-es győzelmet aratott a székesfehérvári csapat.

A keddi gyengébb találkozó után ezúttal jobb iramú, színvonalasabb volt az összecsapás. A Volán nem hagyta magát „altatni”, míg az Újpest ugyan próbálta törni a játékot, de több gyors kontrával is próbálkozott.

Az első harmadban egy gól esett, 21 másodperccel a vége előtt Anton Poznik használt ki egy emberelőnyt Ocskay Gábor passza után.

A második játékrész élvezetes volt, jó iramot hozott. Mindössze 31 másodperc telt el, amikor Csibi József kettőre növelte az Alba Volán vezetését. A harmadban a fehérváriak támadtak többet, de az újpestiek kapusa, Gonda ezúttal is jó napot fogott ki.

A 38. percben egy emberelőnyös helyzetet kihasznált az Újpest, de Horváth András góljára hamar válaszolt Palkovics Krisztián, és az utolsó harmadra 3-1-es vezetéssel fordultak a csapatok.

Az utolsó harmad jó iramot és rengeteg helyzetet hozott, de a csapatok eredménytelenek maradtak. Ezúttal az Újpest támadott többet, de nem tudta értékesíteni a lehetőségeit. A játékrész végére kissé kiengedtek a csapatok. A Volán megérdemelten győzött ezúttal is, a harmadik meccsre szombaton kerül sor Budapesten.

Interliga, elődöntő, 2. mérkőzés:
Alba Volán-FeVita - Újpesti TE 3-1
G: Poznik (20.), Csibi (21.), Palkovics (40.) ill. Horváth A. (38.)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik