Felkészülés: második meccsét is megnyerte ázsiai túráján a PSG

Vágólapra másolva!
2022.07.23. 14:11
null
Simán nyerte második ázsiai meccsét a PSG (Fotó: Paris Saint-Germain/Twitter)
Pablo Sarabia, Kylian Mbappé és Arnaud Kalimuendo góljaival 3–0-ra győzte le a japán élvonalbeli Urava Red Diamondst a francia Paris Saint-Germain, amely második ázsiai felkészülési mérkőzésén 63 ezer néző előtt lépett pályára Szaitamában.

A Mauricio Pochettinót váltó Christophe Galtier Lionel Messit, Neymart és Sergio Ramost sem nevezte a PSG kezdőjébe. A franciák pedig annak ellenére megszerezték a vezetést a 16. percben Pablo Sarabia révén, hogy a mérkőzés elején az Uravának is több nagy lehetősége akadt.

Aztán a 35. percben Kylian Mbappé látványos akcióba kezdett, s a Juan Bernattal való összjátéka után előbb a védőket verte át, majd beadás helyett látványos mozdulattal lőtt a rövid felsőbe – becsapva ezzel a kapust is.

A szünetben csak kettőt cserélt Galtier, de nem sokkal később Mbappét Neymar, Mauro Icardit pedig Messi váltotta, a PSG pedig bár szinte végig támadott, a folytatásban csak Arnaud Kalimuendo tudott betalálni, amikor a 75. percben egy kijátszott akció végén közelről passzolt a kapuba, kialakítva a franciák háromgólos győzelmét.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Urava Red Diamonds (japán)–Paris Saint-Germain (francia) 0–3 (Sarabia 16., Mbappé 35., Kalimuendo 75.)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik