Vb 2014: csapattársánál nézi a nyitó meccset Rio Ferdinand

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.12. 15:33
A Manchester Unitedtól a nyáron távozó Rio Ferdinand csapattársával, Rafael da Silvával és a brazil ikertestvérével, Fábio da Silvával nézi a labdarúgó-világbajnokság nyitó meccsét.

Az MU-tól tizenkét év után távozó középhátvéd a BBC szakértőjeként dolgozik a vb-n, a Brazília–Horvátország találkozót azonban nem a stúdióban, hanem csapattársa, Rafael és a korábban szintén a „vörös ördögöknél” játszó ikertestvére, Fábio otthonában nézi. Az MU-tól tizenkét év után távozó középhátvéd a BBC szakértőjeként dolgozik a vb-n, a Brazília–Horvátország találkozót azonban nem a stúdióban, hanem csapattársa, Rafael és a korábban szintén a „vörös ördögöknél” játszó ikertestvére, Fábio otthonában nézi.

„Korán fenn vagyok… Még csak öt óra ötven van, de ez az első mérkőzés a vb-n, nagyon várom! – írta Twitter-oldalán Rio Ferdinand. – Elmegyek egy favelába, aztán Rafael és Fábio házába, megnézzük a brazilok meccsét és együtt kajálunk. Jó nap lesz!”

Rio Ferdinandért sorban állnak az angol klubok, de a világ más tájáról is vannak érdeklődők iránta, jövőjével kapcsolatban azonban valószínűleg csak a világbajnokság után dönt az angol játékos.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik