QPR: a klub legjobban fizetett játékosa lehet Rio Ferdinand

Vágólapra másolva!
2014.06.09. 12:59
null
Rio Ferdinand (balra) és Harry Redknapp<br />újra együtt dolgozhat (Fotó: Reuters)<br />
A Manchester United labdarúgócsapatától 12 év után távozó Rio Ferdinand a Queens Park Rangersnél köthet ki, ahol a klub legjobban fizetett játékosa lehet.

Rio Ferdinand karrierje elején a West Ham Unitednél Harry Redknapp keze alatt lett profi labdarúgó, most pedig újra együtt dolgozhat korábbi menedzserével, miután a QPR megkereste a játékost. Ferdinand szerződése június 30-án lejár az MU-val, utána szabadon átigazolható lesz.

„Mindenkit megnyugtathatok, nem visszavonult játékosként utazom Rióba – mondta Ferdinand, aki a BBC szakértője lesz a világbajnokság alatt. – Még aktív futballista vagyok, és hamarosan döntést hozok a jövőmmel kapcsolatban. Néhány klub már ajánlatot tett nekem, de még semmi sincs eldöntve.”

A Premier League-be frissen visszajutó csapat 80 ezer fontos heti fizetést kínál az angol válogatott labdarúgónak, amellyel a klub legjobban fizetett játékosa lenne a hátvéd. A QPR nem az egyetlen érdeklődő, sorban állnak a csapatok Ferdinandért, akit az Aston Villa, a Crystal Palace és a West Ham mellett török, amerikai és katari klubok is szerződtetnének.

„Rio kiváló futballista, akit még 14 éves korában szerződtettem a West Hamhez – mondta Ferdinandról Redknapp. – Véleményem szerint ő az elmúlt évek legjobb középhátvédje Európában. A QPR-nak szüksége van az ilyen tapasztalt játékosokra, akik nemcsak a pályán, hanem azon kívül is vezéregyéniségek tudnak lenni.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik