nemzetisport.hu 2014.06.26 20:51 Frissítve: 2015.03.31 01:13

A dél-koreai szurkolólányokért meghasad a szív - a H-csoport legszebbjei

Tudja, mi a hasonlóság a Loch Ness-i szörny és a csinos belga szurkolólányok között? Hát ez az! Viszont mi az utóbbiakat láthatóvá tesszük! 

Bár a brazíliai torna rajtja előtt sokan a vébé egyik meglepetéscsapatának kiáltották ki a belga válogatottat, az első két csoportkört látva egyáltalán nem vagyunk meggyőződve arról, hogy ez a társaság érett a legjobb nyolc közé kerülésre. A legjobb tizenhat között viszont már biztosan ott vannak Lukakuék, bármi is legyen a Dél-Korea elleni meccsük végeredménye.

…és a szemüveg is milyen kis helyes (Fotó: bild.de) A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!
LELÁTÓSZEMLE 
Az A-csoport szurkolólányai
A B-csoport szurkolólányai
A C-csoport szurkolólányai
A D-csoport szurkolólányai
Az E-csoport szurkolólányai
Az F-csoport szurkolólányai
A G-csoport szurkolólányai

Amilyen színtelen-szagtalan a társaság eddigi futballja, pont olyan a lelátón felbukkanó belga drukkerhölgyek izgalmi skálán elfoglalt helyezése. Na jó, kissé eltúloztuk az értékelést, annál azért erősebb. De a szurkoló csajok dögösségi versenyét tekintve akkor sem az övék a csoport vezető szerepe – legalábbis szerintünk.

Nem, mert a belgáknál többet mutattak az esztétikai szempontból többnyire megbízható oroszok és az egészen parádés felhozatallal büszkélkedő dél-koreaiak is.

De persze könnyen előfordulhat, hogy Ön nem ért egyet a véleményünkkel: ha úgy véli, az eddig még nem említett Algéria szurkolói között találni a legcsinosabb teremtéseket; szavazzon! Ha úgy érzi, az oroszokat jobb lenne bedugni a spájz egyik felső polcára, s helyettük inkább a belga háttértámogatókat állítani a rivaldafénybe; szavazzon.

Tegye meg, mert a csoportkör utolsó napját követően erre már nem lesz lehetősége.

 SZAVAZÁS
 

Melyik válogatott szurkolói a legdögösebbek a H-csoport résztvevői közül?

ALGÉRIA BELGIUM DÉL-KOREA OROSZORSZÁG Eredmények Állása

 

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!