A portugálok a lelátón domborítanak - a G-csoport szurkolólányai

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.25. 23:02
Futball szempontjából elsősorban a német válogatott játéka, esztétikailag a portugál hölgydrukkerek jelenléte ad értelmet a vb G-csoportjának.

Azt ugyan már a világbajnokság rajtja előtt sejteni lehetett, hogy a dél-amerikai helyszín nem kedvez majd az európai válogatottaknak, de arra azért így is kevesen számítottak, hogy a csoportkör befejezését követően a négyszeres vb-első Olaszországot és az egyaránt egyszeres győztes Angliát és Spanyolországot sem találják meg a nyolcaddöntő résztvevői között.

Ronaldo? Nem, ma még nem láttam (Fotó: bild.de) A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!
Ronaldo? Nem, ma még nem láttam (Fotó: bild.de) A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!

S bár a G-csoportból még mindegyik csapat továbbléphet, jobb, ha lélekben felkészülünk a legrosszabbra: nemcsak Cé, a portugál szurkolólányok is hazamennek.

Őszinték leszünk, mint Bobby Ewing Pamelához: még elképzelni sem tudjuk, mi lesz velünk, ha a képen látható portugál rajongókról nem láthatunk több szuperközelit.

Az viszont szinte biztos, hogy a ghánai, német, egyesült államokbeli trióból kettő tuti ott lesz a folytatásban is. Így ha Önnek a rejtelmesen izgalmas afrikai lányok, esetleg a széles mosolyú, nemzeti színekbe öltözött észak-amerikai hölgyek, vagy éppen a merészségben is a precízióra törekvő német nők tetszenek inkább, szavazatával simán negligálhatja az iménti állításunkat.

Nézegessen, véleményezzen, szavazzon, aztán pedig szurkoljon – hamarosan kezdődik a torna végjátéka, vagyis az egyenes kieséses szakasz.

 

SZAVAZÁS

Melyik válogatott szurkolói a legdögösebbek a G-csoport résztvevői közül?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik