nemzetisport.hu 2014.06.24 17:00 Frissítve: 2015.03.20 01:30

Utálja az argentin válogatottat? Már csak két percig... - az F-csoport szurkolólányai

Lehet, hogy már herótja van Messi cseleitől, de hogy az argentin válogatott szurkolólányait nem fogja megunni, azt garantáljuk. Felkészült?

Az F-csoporttal folytatódik a szemrevaló szurkolókat bemutató háttérsorozatunk. Örömmel állapítjuk meg, hogy sokkal többet kaptunk a hölgyektől, mint amennyit reméltünk.

Csak, hogy el ne feledje: Argentína kétszeres világbajnok (Fotó: Facebook) A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!
LELÁTÓSZEMLE 
Az A-csoport szurkolólányai
A B-csoport szurkolólányai
A C-csoport szurkolólányai
A D-csoport szurkolólányai
Az E-csoport szurkolólányai

A két kör után két győzelemmel (és két Messi-góllal) álló argentinoknak egyelőre annyi panaszuk sem lehet a tornára, mint néhány éve a Szent Gellért tér alatt élő vakondcsaládnak a semmiből felbukkanó fúrópajzs láttán – a továbbjutás már zsebben, s lényegében már csak azt kell eldöntenie a szakmai stábnak, hogy csoportelsőként akar-e nyolcaddöntőzni (egyúttal biztossá tenni, hogy az albiceleste legkorábban csak a döntőben kerülhet össze a brazilokkal), vagy inkább taktikázik, bár hogy őszinték legyünk, annak az égvilágon semmi értelme sem lenne.

A továbbjutás egyébként már csak azért is remek hír, mert az eddigi ismereteink szerint a dél-amerikai ország válogatottját kísérték el a legütősebb drukkerek, és itt most nyilvánvalóan a hölgyekre gondolunk. Ez vagy a lélektani hadviselés része, és eleve így válogatták össze a Brazíliába kiutaztatott csajokat, vagy pusztán csak a véletlen műve. Mert arra gondolni sem merünk, hogy Argentínában minden lány ennyire dögös ˜– ha mégis így lenne, sürgősen importáljuk abból a tejbegrízből, amit a kinti óvodában adnak, hátha…

De persze az argentin drukkereken kívül is van kiket figyelni az F-csoport meccsein, már ha kimegy a labda vagy a játékvezető épp a borotvahabot fújja a fűre, még ha tudjuk, hogy az itt érintett másik három ország kultúrájától távol áll a magamutogatás.

De szerencsére kifejezetten erős a felhozatal a bosnyák drukkerhölgyek között (Muhamed Besicnek üzennénk, ha visszatér Budapestre, magával hozhatná a komplett G-szektort), mint ahogy a nigériai és az iráni táborban is találtunk szemrevaló szépségeket.

A választás joga viszont az Öné – szavazzon kedve és ízlése szerint!

SZAVAZÁS
 

Melyik válogatott szurkolói a legdögösebbek az F-csoport résztvevői közül?

ARGENTÍNA BOSZNIA-HERCEGOVINA IRÁN NIGÉRIA Eredmények Állása

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

2014.12.10 16:05:31

Foci vb 2014 nemzetisport.hu

A német arannyal zárult nyári foci-vb volt a legnépszerűbb téma a Facebookon 2014-ben.

2014.08.08 10:31:03

Foci vb 2014 nemzetisport.hu

A brazíliai világbajnokságon hatszor eredményes gólvágó a Twitter-követői közül választja ki a szerencsést.

2014.07.30 11:25:03

Foci vb 2014 nemzetisport.hu

Majdnem az állásával fizetett egy barbadosi pincér a hőn áhított sztárszelfiért.

2014.07.29 18:13:48

Foci vb 2014 nemzetisport.hu

Jon Jolley bízott Neymarékban, de megbánta. Wales legmagasabb hegyét kellett megmásznia, erősen alulöltözve.

2014.07.21 15:20:52

Foci vb 2014 nemzetisport.hu

A főszerepben: RVP-rakéta, bokszoló Buffon és Crocs papucsban futballozó Cristiano Ronaldo.