Duda, Nuniz, Melltarto'o, Kebelisic – az A-csoport legdögösebb szurkolólányai

Vágólapra másolva!
2014.06.19. 15:29
Melyik nemzet szurkolólányaitól esik ki az egér a kezéből? Szavazzon! Kezdésként mutatjuk az A-csoportban szereplő válogatottak legszemrevalóbb szurkereit.

Unja már, hogy Luiz Gustavo úgy néz ki, mint egy tiranai vőfély hajnali háromkor? Elege volt a közép-afrikai Jimi Hendrix-hasonmásversenyen második díjat nyerő Assou-Ekotto látványából? Kirázza a hideg, ha arra gondol, kik és főleg hová tették Ivica Olic nyakát? Szívesebben nézne hiperaktív mormotákat, mint mexikói futballistákat? Akkor figyeljen jól, megmutatjuk, rajtuk kívül kikért lelkesedhetünk a stadionokban!

Az A-csoportban a második forduló is befejeződött a brazíliai világbajnokságon, s az már el is dőlt, hogy Kamerun semmiképp sem juthat be a legjobb 16 közé. Az idei tornán jobbára csak egymással veszekedő, a kreativitás és a lelkesedés terén pedig egy jóllakott hód szintjén álló afrikai játékosokért talán csak kevesek szíve fáj, viszont ki tudja, az őket támogató szurkolólányokat már jóval többen nézegetnék.

Izé, ki az a Neymar? (fotó: bustedcoverage.com) A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!
Izé, ki az a Neymar? (fotó: bustedcoverage.com) A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!


Ezért aztán úgy gondoltuk, eljött ez ideje annak, hogy csoportról csoportra járva végignézzük a 32 válogatott helyszínen drukkoló rajongótáborát, akik közül a legdögösebbeket be is mutatjuk az olvasóknak.

Sőt, nyolcrészes sorozatunk valamennyi darabja szavazással zárul, mivel kíváncsiak vagyunk arra, hogy az NSO olvasói melyik válogatott ennivaló rajongóit néznék még a torna hátralévő ideje alatt, vagy éppen melyik az a csapat, amelyiknek a kiesését a lelátón tapasztalt esztétikai élmény okán (is) fájlalják.

Az A-csoportos csapatok lelátói fotói alapján mi azt mondjuk, a házigazda drukkereinek teljesítménye egyelőre jóval meggyőzőbb és vérpezsdítőbb, mint Fredék olykor izzadságszagú játéka, de a másik három válogatott „tizenkettedik embereit” nézve is vágyhatunk arra, bárcsak műanyag poharak lehetnénk Sao Paulóban.

SZAVAZÁS

Melyik válogatott szurkolói a legdögösebbek az A-csoport résztvevői közül?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik