Vb 2018: Nem a frizurám miatt jutottam el idáig – Neymar

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2018.06.21. 15:11
A közösségi médiában nyilvánosságra hozott rövid videóban reagált a személyét és a frizuráját ért kritikákra Neymar, az oroszországi világbajnokságon szereplő brazil válogatott sztárfutballistája.

„A játékomnak köszönhetően jutottam el idáig – mondta a 26 éves játékos a klipben, amelyet a Twitterre és az Instagramra is feltöltött csütörtökön. – Nem azzal jutottam el idáig, hogy kedves vagyok. És nem is azzal, hogy Neymarnak hívnak. És nem is a hajviseletemmel.”„A játékomnak köszönhetően jutottam el idáig – mondta a 26 éves játékos a klipben, amelyet a Twitterre és az Instagramra is feltöltött csütörtökön. – Nem azzal jutottam el idáig, hogy kedves vagyok. És nem is azzal, hogy Neymarnak hívnak. És nem is a hajviseletemmel.”

A brazilok az első csoportmeccsükön 1–1-es döntetlent játszottak Svájccal, s az interneten sokan – köztük a franciák ex-játékosa, Eric Cantona is – viccet csináltak Neymar új frizurájából, amelyet egy adag spagettihez hasonlítottak.

Időközben a világ legdrágább labdarúgója megváltoztatta a hajviseletét, a Costa Rica elleni pénteki találkozón már rövidebb hajjal lép pályára.

 

I got here because of my football. @nikefootball Believe. . Cheguei até aqui por causa do meu futebol. @nikefootball Believe . #justdoit #Brasileiragem

562.3k Likes, 11 Comments - Nj neymarjr (@neymarjr) on Instagram: "I got here because of my football. @nikefootball Believe. . Cheguei até aqui por causa do meu..."



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik