BL: Szalah sérülése nem súlyos, ott lehet a világbajnokságon

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.27. 18:09
null
Szalahot már a 30. percben le kellett cserélni a BL-döntőben (Fotó: AFP)
Az egyiptomi ifjúsági és sportminiszter, Kaled Abd-Elaziz a Facebook-oldalán tett közzé néhány információt a labdarúgó Bajnokok Ligája kijevi döntőjében megsérülő Mohamed Szalah állapotáról.

Kaled Abd-Elaziz Facebook-bejegyzése szerint Szalahnak nincs törése, „csak” a szalagok sérültek meg a vállában. A sérülésből nagyjából két hét alatt fel lehet épülni, így a Liverpool támadója ott lehet az oroszországi világbajnokságon.

A miniszter arról is beszámolt, hogy Szalah a Liverpool orvosaival marad, így biztosan a megfelelő kezeléseket kapja majd meg. A tervek szerint – a gyors rehabilitáció után – Szalah június 4-én csatlakozik az Olaszországban edzőtáborozó egyiptomi válogatotthoz.

Mint ismert, Szalahot a kijevi BL-döntő 30. percében le kellett cserélni, mivel néhány perccel korábban összeakadt Sergio Ramosszal, majd hosszabb ápolás után sem tudta folytatni a játékot.

BAJNOKOK LIGÁJA
DÖNTŐ
Real Madrid
(spanyol)Liverpool (angol) 3–1 (0–0)
Kijev,Olimpiai Stadion,61 561néző.Vezette:Milorad Mazsics (szerb)
REAL MADRID:K. Navas – Carvajal (Nacho, 37.), Ramos, Varane, Marcelo – Modric, Casemiro, Kroos – Isco (Bale, 61.), Benzema (Asensio, 89.), C. Ronaldo. Vezetőedző:Zinédine Zidane
LIVERPOOL:Karius – Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson – Wijnaldum, Henderson, Milner (Can, 83.) – Szalah (Lallana, 30.), Firmino, Mané.Menedzser:Jürgen Klopp
Gólszerző:Benzema (51.), Bale (64., 83.), ill. Mané (55.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik