Vb 2018: Szalah biztos benne, hogy ott lesz a tornán

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2018.05.27. 20:31
Mohamed Szalah a szombati Bajnokok Ligája-döntőben elszenvedett vállsérülése ellenére biztos benne, hogy ott lesz az egyiptomi válogatott tagjaként az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon.

A Liverpool FC játékosa közösségi oldalán azt írta: nagyon kemény éjszakája volt, de ő igazi harcos.

„A várakozásokkal ellentétben biztos vagyok benne, hogy ott leszek Oroszországban” – közölte Szalah. Hozzátette: szeretne örömet szerezni szurkolóinak, akiknek „szeretete és támogatása” megadja számára a szükséges erőt a felépüléshez.

It was a very tough night, but I'm a fighter. Despite the odds, I'm confident that I'll be in Russia to make you all proud. Your love and support will give me the strength I need.

85.9k Likes, 6,238 Comments - Mohamed Salah (@mosalah) on Instagram: "It was a very tough night, but I'm a fighter. Despite the odds, I'm confident that I'll be in..."



Szalahot – aki a Premier League-ben rekordot jelentő 32 találattal gólkirály lett, megválasztották az év játékosának, a BL-ben pedig tízszer volt eredményes – a Real Madrid 3–1-es győzelmével véget érő BL-döntő 30. percében kellett lecserélni, miután Sergio Ramosszal együtt összeakasztott karral a földre zuhant, és a bal vállát fájlalta.

Az egyiptomi ifjúsági és sportminiszter, Kaled Abd-Elaziz a közösségi oldalán arról számolt be vasárnap, hogy a röntgenvizsgálat nem mutatott tartós szövetkárosodást Szalah sérült vállában, így két hét múlva felépül, és ott lesz a válogatott szűk keretében. Az eset kapcsán Abdel-Fattáh esz-Szíszi államelnök is megszólalt, aki reményét fejezte ki, hogy a csatár időben meggyógyul, és pályára léphet az oroszországi tornán.

Az egyiptomi válogatott a június 14-én kezdődő világbajnokságon az uruguayi, a házigazda orosz és a szaúdi együttessel találkozik az A-csoportban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik